Bodrum Gündem

HAİNLER Manşeti İçin Deniz Ticaret Odasından Gelen Açıklama…

Bodrum Gündem Gazetemizin 10 Haziran 2011 tarih ve 24.sayısında HAİNLER olarak manşetten verilen habere dair İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şb.Meclis Başkanı Rüştü Tezcandan gelen açıklama..

HAİNLER Manşeti İçin Deniz Ticaret Odasından Gelen Açıklama…
10.06.2011
0
A+
A-


 

 

 

HAİNLER Manşeti İçin Deniz Ticaret Odasından Gelen Açıklama….

buy Clonidine Online  


Bodrum Gündem Gazetemizin 10 Haziran 2011 tarih ve 24.sayısında “HAİNLER” olarak manşetten verilen habere dair İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şb.Meclis Başkanı Rüştü Tezcan’dan gelen açıklama…


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Gündem Gazetemizin 10 Haziran 2011 tarih ve 24.sayısında “HAİNLER” olarak manşetten verilen habere dair İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Rüştü Tezcan’dan gelen açıklamayı okurlarımız ile paylaşmak istiyoruz.


 


Tezcan haberimizde “Mavi Yolculuk” olarak geçen ibarenin aslında “Günlük Tanıtım Gezisi” olarak kullanılması gerektiğini uyarıyor. Tezcan uyarısında haklıdır.


 


Bu haberi hazırlarken hedefimiz de bu kötü olayın Bodrum ile ilgisi olmadığını vurgulamak ve ilgili olan herkesin dikkatini çekmeyi amaçladık. İstediğimiz tepki ve desteği de aldık. Bu konuyu gündemde tutarak gazetecilik ahlakı gereği ve Bodrum Ekonomisi-Turizmi için katkı sağlamaya çalışacağız.


 


Sayın Rüştü Tezcan tarafından üzerine basılan noktanın çok önemli olduğunu düşünerek, haberimiz için yaptığı uyarıyı aynen yayınlıyoruz.


 


 


Sayın Fatih BOZOĞLU order metoclopramide


Bodrum Gündem Gazetesi


Yazı İşleri (Sorumlu)


 


10 Haziran 2011 tarihli 24. sayınızda manşet yapılan, Bodrum’da kaçak ve / veya sahte içki yüzünden ölüm ve sakatlanma ile sonuçlanan haberde Günlük Gezi ile Mavi Yolculuk birbirine karıştırılmıştır. Haberde hep olay sanki bir Mavi Yolculuk Turu’nda cereyan etmiş gibi yazılmıştır.


 


Oysa bildiğiniz gibi bu üzücü olay acentenin kendi rehberlerine düzenlediği “Günlük Tanıtım Gezisi” sırasında meydana gelmiştir ve Mavi Yolculuk ile Günlük Geziler çok farklı turizm çeşitleridir.


 


Basın ve kamuoyuna yaptığımız duyuruda bildirdiğimiz gibi “Günlük bir tanıtım gezisinde gerçekleşen bir olayı Mavi Yolculukla karıştırmak da, genelleştirerek tüm Bodrum’a ve Günlük Gezi Sektörüne mal etmek de doğru değildir.”


 


Gereği için bilgilerinize sunarız. buy Ventolin no prescription


 


 


H.Rüştü TEZCAN


İMEAK Deniz Ticaret Odası


Bodrum Şb.Meclis Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.