Bodrum Gündem

MİSİAD Çanakkale Sergisine Büyük İlgi

23.03.2015
0
A+
A-

MİSİAD ÇANAKKALE SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

misiad_bodrum_çanakkale_sergisi (3)

Lasix no prescription

Çanakkale Zaferinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Bodrum’da açılan sergi büyük ilgi gördü.

buy Lamisil

Bodrum Gündem Haber
Milliyetçi Sanayici İşadamları Derneği Bodrum Şubesi’nin girişimleri ile Bodrum Kalesi Haluk elbe Sanat Galerisinde açılışı yapılan Çanakkale Müzesi Sergisi ziyaretçilerini 100 yıl öncesine götürüyor. Sergide, Çanakkale savaşında kullanılan askeri malzemelerin yanı sıra, görsel sunumlar da yer alıyor.
Öğle saatlerinde açılışı yapılan serginin mimarlarından olan MİSİAD Bodrum Şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu; “Bu etkinliğin amacı hem çocuklarımıza milli şuur ruhunu aşılamak, hem de Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısıyla müze getirerek insanlarımıza o duyguyu aktarmaktır. Sergimizi uzmanlar eşliğinde öğrencilerimizde ziyaret edecekler” dedi.
Sergi için bir Ajanstan destek aldıklarını belirten Kürkçüoğlu sözlerine şöyle devam etti;  “Burada bulunan eserlerin bir bölümü için Ajans 2023’den destek aldık. Aynı zamanda buradaki eserlerin bir bölümü de benim şahsi koleksiyonum. Burada, Türk askerlerinin, İngiliz ve Fransız askerlerinin savaşta kullandıkları el bombaları, top mermileri, tabanca, süngü, matara, çatal, bıçak çeşitleri bulunuyor. Savaşı anlatan görsellerimiz de bulunuyor”
Arkadaşları ile Marmaris’ten Bodrum’u ziyarete gelen ve sergiyi gezen Halil Eselim adlı vatandaş ise sergiyle ilgili duygularını şu sözlerle anlattı;
“Çok güzeldi, yani o günlere gittik. Duygularımız depreşti, gözlerimiz doldu. Bu çalışmaları yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz”

esomeprazole online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.