Bodrum Gündem

Turgutreis Son Sözünü Söyledi; CHP Varsa, Herkes İçin Var..

12 Haziran Genel Seçimlerine bir gün kala tüm siyasi partiler son sözlerini söylüyorlar. CHP Turgutreiste kalabalık ve coşkulu bir miting düzenleyerek CHP Varsa,Herkes İçin Var mesajını verdi..

Turgutreis Son Sözünü Söyledi; CHP Varsa, Herkes İçin Var..
11.06.2011
0
A+
A-

get Valtrex

 

 

Turgutreis Son Sözünü Söyledi; CHP Varsa, Herkes İçin Var…

 


12 Haziran Genel Seçimlerine bir gün kala tüm siyasi partiler son sözlerini söylüyorlar. CHP Turgutreis’te kalabalık ve coşkulu bir miting düzenleyerek “CHP Varsa,Herkes İçin Var” mesajını verdi… buy Valtrex


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


12 Haziran Genel Seçimlerinde oy kullanma işlemine saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi Turgutreis Atatürk Meydanında gövde gösterisi yaptı. CHP Milletvekili Adayları Tolga Çandar ve Ömer Süha Aldan’ın da katıldığı mitinge 40 dereceye yaklaşan öğle sıcağına rağmen yaklaşık 600 kişi katıldı. Mitinge CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro olarak, Bodrum Belediye Meclisi üyeleri Ali Galip Güven, Dursun Göktepe, Uğur Özsarsılmaz, Taner Uslu, Mehmet Özalın, İncilay Sever, İl Genel Meclisi Üyeleri Mükerrem Uyar, Cesur Öncel, Şükrü Şehir ve Önder Batmaz, CHP eski İlçe başkanları Hüseyin Anıl, Dr.Kerim Cangır, Osman Öneş, il genel meclisi eski başkanı Zeki Köylü ve parti üyeleri yanında, Turgutreis pazarına gelen vatandaşlar, alışveriş poşetleri ile katıldılar. Bazı turistlerinde coşkulu kalabalığa eşlik ettikleri görüldü.



Başkan Dinçberk 41 Maddelik Söz Hepimizindir…

Mitingde konuşan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk CHP Genel Başkanının  41 maddelik sözlerinden bir kaçını anımsatarak özellikle aile sigortasının çok önemli bir proje olduğunu vurguladı.


Sandıklar Namusumuzdur, Sahip Çıkalım…


CHP İlçe Başkanı Öztürk ise coşkulu kalabalığa karşı yaptığı konuşmada, böyle bir katılımın ve coşkunun karşılığını 13 Haziran sabahı göreceklerini söylerken, sandıklara mutlaka sahip çıkılmasını hatırlattı. Türkiye’de seçim sisteminde oylamanın gizli, tasnifin açık yapıldığını vurgulayan Öztürk “Sayım yapılırken tutanak imzalanıp teslim edilene kadar, sandık başından ayrılmamak gerekiyor. Sandıkları namusunuz gibi koruyun” dedi.






Süt 50 kuruş, Mazot 3 lira, Bu Çiftçiye Reva mıdır? buy azithromycin online

Ömer Süha Aldan ve Tolga Çandar’da CHP’nin iktidara yürüdüğünü, hazırladıkları projelerin iktidarı ve AKP’yi korkuttuğunu söylediler. Ömer Süha Aldan seçim sürecinde bir çok anısının olduğunu ve çok ilginç şeyler yaşadığını söyleyerek “Bir köylümüze mazot 3 liradan 1.5 liraya ineceğini söylediğimde bana dönerek, mazot 3 lira süt 50 kuruş, ne zaman sütle çalışan traktör yapılır, o zaman bütün sorunlar çözülür. Diyerek çok önemli bir noktaya vurgu yaptı. Türkiye’de tarımsal üretimin artması ve çiftçimizin gereken rahatlığa kavuşması, bütün sektörleri etkileyecektir. Çiftçimiz nefes alınca, herkes nefes alacak. İktidara geldiğimizde herkes rahat bir nefes alacak. Turgutreis’teki bu coşkulu kalabalık iktidara çok yakın olduğumuzun göstergesidir” dedi.


Miting sonunda katılımcılar, otobüsler ve özel otomobilleri ile Bodrum Mitingine konvoy yaparak yola çıktılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.