Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesinde Neler Oluyor..

Muğla ve Bodrum emniyet müdürlükleri ekipleri tarafından bu gün Bodrum Belediyesindeki bazı evraklara el konulmak üzere inceleme başlatıldı. İncelemek üzere el konulacak olan evrakların Bodrum Adliyesine götürüleceği bildirildi.

Bodrum Belediyesinde Neler Oluyor..
27.06.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Bodrum Belediyesi’nde Neler Oluyor…

Muğla ve Bodrum emniyet müdürlükleri ekipleri tarafından  bu gün  Bodrum Belediyesi’ndeki bazı evraklara el konulmak üzere inceleme başlatıldı. İncelemek üzererine  el konulacak olan evrakların Bodrum Adliye’sine götürüleceği bildirildi.


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Belediye’de yapılan inceleme ile ilgili yaptığı açıklamada bunun operasyon olmadığının altını çizdi. Kocadon buy Colchicine  “ Bu bir operasyon değil. Nereden çıkarıyorsunuz operasyon olduğunu. Memur arkadaşlar gelmiş bazı evraklar istiyorlar. Meclis kararlarını ve encümen kararlarını istiyorlar. Belediyenin işlevi devam ediyor görüyorsunuz. Arkadaşlar burada görev başında.  buy Cialis Bazı evraklar istediler o kadar. Onları da alıp gidecekler . Ne operasyonu, nereden çıkarıyorsunuz operasyon olayını.” Dedi.   Emniyet tarafından gelişlerinin nedeninin ne olduğu sorusuna ise Kocadon “Sadece meclis ve encümen kararları ile ilgili bazı evraklar için burada olduklarını söylediler o kadar. Şu anda da alıyorlar zaten . Vatandaşın işi devam ediyor,bir şey olsa ben de bu saatte gelmem, herkes rahat olsun” şeklinde açıklamada bulundu. treatment of bipolar disorder


Bu arada belediye ki güvenlik sorumlusu olan memurun basın mensuplarına karşı olan saldırgan tutumuna bir anlam verilemedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.