Bodrum Gündem

Bodrum Oda Orkestrasından Muhteşem Konser..

Bodrum Oda Orkestrası, Turgutreis Belediyesi desteği ile Hayırlı Sabancı Lisesi Konferans Salonunda sanat severlerle buluştu.

Bodrum Oda Orkestrasından Muhteşem Konser..
07.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Baclofen without prescription
 

Bodrum Oda Orkestrası′ndan Muhteşem Konser…

 


  purchase Asacol


Bodrum Oda Orkestrası, Turgutreis Belediyesi desteği ile Hayırlı Sabancı Lisesi Konferans Salonunda sanat severlerle buluştu.


 


Bodrum Gündem Haber


Turgutreis Belediye Başkanlığı′nın ev sahipliğinde gerçekleşen konsere, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Turgutreis Belediyesi Meclis üyeleri ve Sanat severler katıldılar.


Sanat Koordinatörlüğünü Numan Pekdemir’in yaptığı Bodrum Oda Orkestrası Şef İbrahim Yazıcı, Başkemancı Sema Korkut, Solist Inna Akulınına öncülüğünde, G.F.Haendel, A.Vivaldi, A.Alybiez-Vietan, W.A.Mozart, S.Rachmaninov, J.Sibelius, P.İ.Çaykovski, A.Tsigankov, İ.Albeniz, V.Monti′nin eserlerini yorumladılar. Bodrum Oda Orkestrasında 1.Kemanlarda Sema Korkut, Şebnem Edgü, Ersun Kocaoğlu, Gündüz Öğüt, 2.Kemanlarda Ozan Akkol, Özge Tanrıver, Ender Ünal, Viyolalarda Dilek Sezgin, Betül Yıldıztekin, Hande Taban, Viyolonselde Julya Ergüden, Nuri Dengiz, Beste Başçı, Kontrabas da ise Numan Pekdemir vardı. Salonu dolduran izleyicilerden dakikalarca alkış alan Solist “Domra” sanatçısı Inna Akulınına yoğun istek üzerine bis yapmak üzere sahneye çıktı.


 
Valtrex online

Bodrum Oda Orkestrası’nın var oluş nedenlerinden birisinin müzik sanatının en güzel örneklerini halka sunmak olduğunu söyleyen Sanat Koordinatörü Numan Pekdemir, “ Bilindiği gibi günümüzde şehirler, kültür yatırımları ile kazanımlar sağlamakta ,bu sayede ön plana çıkmakta ve kent olduklarını kanıtlamaktadırlar. Bu bakımdan kentler kültür kurumları ile var olurlar ve yaşarlar” dedi.












Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.