Bodrum Gündem

Gümbetten Eddy Wata Geçti..

Dünyada özellikle Avrupada bütün gençlerin dilinde olan IThe Way şarkısını söyleyen Eddy Wata Party Bodrum Organizasyonu ile Posh Clubte sahne aldı.

Gümbetten Eddy Wata Geçti..
07.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Gümbet’ten Eddy Wata Geçti…

 


 


Dünya’da özellikle Avrupa’da bütün gençlerin dilinde olan I Like The Way şarkısını söyleyen Eddy Wata  Party Bodrum Organizasyonu ile Posh Club’te sahne aldı.


Dapoxetine no prescription

 

cheap Generic Viagra

 


purchase Fluoxetine Bodrum Gündem Haber


Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde özellikle turistler çılgınlar gibi dans etti. Muhteşem sahne performansı ile dikkat çeken Eddy Wata kendisini dinleyen kalabalığı coşturdu. Eddy Wata yaptığı açıklamada “ Türkiye’nin bu kadar güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Özellikle Bodrum Gece hayatı ile bir çok marka olmuş dünya turizm kentlerine taş çıkartacak kadar iyi bir yer. Burada çok sıcak bir ortamda beni ağırlıyorlar. Beni buraya davet eden Party Bodrum Genel Müdürü Sercan Yüce ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Burada hayranlarımla hep bir ağızdan şarkı söylemenin keyfi gerçekten doyumsuz bir şey. Önümüzdeki günler de tekrar Bodrum’a gelip tatil yapmayı düşünüyorum” dedi.


 


Öte yandan Party Bodrum Genel Müdürü Sercan Yüce “ Önümüzdeki günlerde de Bodrum’u sallamaya devam edeceğiz. Dünyada 1 numara olan isimler ile çalışıp Bodrum’un bayrağına bir yıldızda biz takacağız. Bodrum’un tanıtımı ve eğlence hayatını en kaliteli hale gelmesi için çalışıyoruz. Organizasyon ekibimle beraber kaliteli hizmet anlayışı ile Bodrum’a ve Bodrum’un gece hayatına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


 


Konser sonunda Wata hayranları ile birlikte fotoğraf çektirdi. Önümüzdeki günlerde de Party Bodrum Organizasyonları çeşitli gece kulüplerinde Avrupada ve Dünyada tanınmış olan Dj ve sanatçıları görmek mümkün olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.