Bodrum Gündem

Bizim Gasteci Oğlan ile Belediyeci Gız Nişanlanıpduru..

Bodrumun sevilen gazetecilerinden Ali Ballı ile Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümünün çalışkan ve güler yüzlü personeli Fatma Özbek nişanlandılar.

Bizim Gasteci Oğlan ile Belediyeci Gız Nişanlanıpduru..
17.07.2011
0
A+
A-

buy Ventolin no prescription

 

 

 

Bizim Gasteci Oğlan ile Belediyeci Gız Nişanlanıpduru…

Bodrum’un sevilen gazetecilerinden Ali Ballı ile Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümünün çalışkan ve güler yüzlü personeli Fatma Özbek nişanlandılar. cheap doxycycline Buy Topamax on line


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Kent televizyonu ve Anadolu Ajansı Muhabiri Ali Ballı ve Konacık Belediyesi Halkla İlşkiler Bölümü personeli Fatma Özbek evliliğin ilk adımı olan nişan törenini gerçekleştirdi. Ali Ballı ile Fatma Özbek’in nişan törenleri Konacık’ta bulunan kız evinin önünde gerçekleştirildi. Canlı müzik eşliğinde başlayan tören geç saatlere kadar devam etti.


Nişan törenine Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, TRT Bodrum Temsilcisi Zeki Özkeskin, Anadolu Ajansı Muhabiri Gökmen Yüce, Bodrumda Bugün haber portalı sahibi Fikret Hıdır, Kent Tv personeli, kız ve erkek tarafının aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Nişan töreninde gazetecilere bir açıklama yapan Ali Balı yıllardır bu günü beklediğini ifade ederek; “Artık sabır kalmadı, yıllardır bu günü bekliyorum. Evli olan büyüklerim sürekli evliliğin zor olduğunu söyleyip durdular. Onlara inat ben de evleneceğim. Üstelik onlara inat çok mutlu olacağım” dedi. Ballı düğün zamanını soran gazetecilere “En kısa zamanda tamamına erdireceğiz. Yarın belki yarından da yakın zamanda düğünümüz var” şeklinde yanıt verdi.


Mutluluğu gözlerinden okunan Fatoş Özbek ise Bodrum’un en hızlı gazetecisi ile nişanlanmaktan mutlu olduğunu ifade ederek “Belediyedeki işim bittikten sonra Ali’ye haberlerde yardım ediyordum. Sözlüyken bile hep haberlerde buluşuyorduk, evlendikten evde sürekli haber yaparsak evliliğimiz nereye gider. İşte onu bilmiyorum” dedi.  Çiftin ileride çocukları olduğunda adını “Haber” koyacakları aldığımız duyumlar arasında.


Bodrum’un sevilen gazetecisi Ali Ballı ve Fatoş Özbek’e Bodrum Gündem ekibi olarak mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.