Bodrum Gündem

12 Sene Sonra Bodrum’a Kar Yağdı

06.01.2015
0
A+
A-

Viagra

Buy cheap Sildenafil Bodrum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı vatandaşlara sevinç yaşattı.

Bodrum Gündem Haber
İlçede hava sıcaklığı 4 derece olarak ölçülüyor. Soğuk havayla birlikte etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum açıklarında seyreden bazı yük gemileri Ortakent-Yahşi açıklarına sığınarak fırtınanın dinmesini bekledi.
Öğle saatlerinde hava sıcaklığının zaman zaman 3 derece olarak ölçüldüğü Mumcular Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili oldu. Bodrumlu bazı vatandaşlar Mumcular Mahallesi’ndeki 538 metre rakımlı Etrim Kale dağına yağan karı görmek için bölgede yoğunluk oluşturdu. Motosiklet ve özel araçlarıyla bölgeye giden kara hasret vatandaşlar karlar üzerinde öz çekim yaptı.
Yüksek kesimlere çıkan mahalle sakinlerinden Ayşe Alparslan, kar sevinci yaşadıklarını belirterek, order Clonidine “Kar topu oynamak için geldik. Zaman zaman köyümüz beyaza büründü. Kar en son yaklaşık 12 sene sonra yağmıştı” dedi.
Bodrum’da daha öncede de kar gördüklerini ifade eden bazı vatandaşlar ise seneler sonra ilçede yeniden kar görmenin kendilerine büyük keyif verdiğini ifade ettiler.
Öte yandan kar yağışını görüntülemek için bölgeye gelen basın mensupları da, bol bol beyaza bürünen çam ağaçlarını fotoğrafladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.