Bodrum Gündem

Shop&Miles Turgutreis Cupa Ev Sahipliği Yapıyor

Geçtiğimiz ay Bosphorus Cup ile start alan Shop&Miles Sailing Cupın ikinci etabı Temmuz ayında Turgutreis parkuru ile devam ediyor.

Shop&Miles Turgutreis Cupa Ev Sahipliği Yapıyor
19.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Shop&Miles Turgutreis Cup’a

Ev Sahipliği Yapıyor

 


Geçtiğimiz ay Bosphorus Cup ile start alan Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci etabı Temmuz ayında Turgutreis parkuru ile devam ediyor.


Bodrum Gündem Haber   Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan order methotrexate online Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, D-Marin Didim ve D-Marin Turgutreis’in desteğiyle, 22-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bodrum ve Didimliler’e, Ege’nin eşsiz mavisi eşliğinde heyecan dolu bir haftasonu yaşatacak olan bu yarışı, 9-11 Eylül tarihlerinde Shop&Miles Göcek Cup takip edecek.  


Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge’nin ev sahipliğinde; ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonu ile gerçekleşecek olan Shop&Miles Turgutreis Cup, 22 Temmuz Cuma günü Türkbükü-Didim etabı ile start alacak. Startı Türkbükü’nden izleyebilecek olan yelken tutkunları yarışın devamını açık denizden, tekne ile takip edebilecekler.  Yarışçılar, ilk günün yorgunluğunu aynı akşam D-Marin Didim’in keyifli ortamında gerçekleştirilecek Ferhat Göçer konseri ile çıkaracaklar. 23 Temmuz Cumartesi günü ise yarışlar Didim’den start alacak. Altınkum plajından izlenebilecek olan Didim-Turgutreis etabı, Turgutreis Şamandıra yarışları ile son bulacak.  


Order Disulfiram Aynı günün akşamı D-Marin Didim ve D-Marin Turgutreis’in desteğiyle, D-Marin Turgutreis’te gerçekleştirilecek özel davet ise, In-Formal mağazasının dünyaca ünlü markaları Eres, Melissa Odabash, Issey Miyake, Juliett Dun, Maryan Mehlhorn ve Orlebar Brown’un 2011 Yaz Koleksiyonları’nın  sunulacağı defile ile başlayacak. Virgin Radio’nun eşlik edeceği davetin sonundaki ödül töreninde ise Shop&Miles Turgutreis Cup’ın şampiyonu belli olacak.


Bosphorus, Turgutreis ve Göcek Cup etapları olan Shop&Miles Sailig Cup’ta bu sene de bu üç yarışın birinci olan takımları dünya yelken camiasının heyecanla takip ettiği “Les Voiles de Saint-Tropez”’e katılmaya hak kazanacak.


Les Voiles de Saint-Tropez 26 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.


                                               Shop&Miles Turgutreis Cup 2011 / Program


 22 Temmuz Cuma           :   Türkbükü-Didim Etabı


                                                   D-Marin Didim Ferhat Göçer Konseri


23 Temmuz Cumartesi   : Didim-Turgutreis Etabı   


                                                   D-Marin Turgutreis önünde Şamandıra Yarışı


BuyNoRx1.com                                                    D-Marin Turgutreis ödül töreni


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.