Bodrum Gündem

Güzelliği Sahibine Avrupa Seyahati Kazandırdı..

Turgutreis Country Ranch Köpek Çiftliği de bu yıl 7. si düzenlenen Geleneksel Köpek Güzellik yarışmasına 4 kategoride 110 köpek katıldı.

Güzelliği Sahibine Avrupa Seyahati Kazandırdı..
20.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Güzelliği Sahibine  Avrupa Seyahati Kazandırdı…

 


Turgutreis Country Ranch Köpek Çiftliği’ de bu yıl 7. si düzenlenen Geleneksel Köpek Güzellik yarışmasına 4 kategoride 110 köpek katıldı. treatment with Sildenafil


 


 


Bodrum Gündem Haber


Yarışmada tüm kategorilerin birinciliğini kazanan 11 aylık danua cinsi köpek Ukraynalı sahibine Avrupa seyahati kazandırdı. Kıyafetleri ve bakımları ile görenleri hayrete düşüren köpekleri getiren sahipleride mankenleri aratmadı.


 


Köpeklerin sahipleri ile birlikte katıldığı yarışmanın sunuculuğunu şarkıcı Yonca Evcimik , jüri üyeliklerini ise  Sinan Erkoç, Arzu Erkoç, Akrep Nalan,  Vet.Hekim Yusuf Kayacık, Vet.Hekim Ahmet Kocabay , Tamara Kocabay ve çiftliğin işletmecisi İris Maritime yer aldı. buy Plan B online


 0-10, 11-20, 21-30 ve 31- üstü kilogramda dört ayrı kategoride yarışan köpekler birbirinden ilginç aksesuarları ve güzellikleriyle jürinin karşısına geçti.


 


Yarışmada birbirinden ilginç gösteriler yapan köpekler kadar sahiplerinin de şık giyindiği ve heyecanlı oldukları görüldü.Yaklaşık 1200 hayvanseverin izlediği yarışmada  Tazı, Terrier, King Charles, Coocer, Rus Finosu, Pincher, İngiliz Buldog, Husky, Beagle, Golden Retriever, Alman Kurdu, Rotweiller, Collie, Doberman, Akbaş, Danua ve Kangal cinsi köpekler birinci olabilmek için mücadele etti.


 


Üç saat süren yarışmanın sonunda 0-10 kg kategorisinde birincilikleri  Neşe Teber’in Koko, 11-20 kg. kategorisinde Güzin Özgül’ün Şanslı, 21-30 kg. kategorisinde Rose Mary Taramantono’ nun Pandora 31 kg. üstü ve genel klasman birinciliğini ise Güllük’te yaşayan Ukraynalı Hanna Mira’nın 11 aylık olmasına rağmen 75 kg. olan Ferdinand isimli Danua cinsi köpeği kazandı. İki birincilik kupası ve iki madalya alan Ferdinand’ın sahibine ödül olarak ayrıca iki kişilik Avrupa seyahati hediye edildi. Yarışmadan sonra ilk üç dereceye giren köpeklere madalya ve sahiplerine kupa verildi.


order Indocin online  


Yarışma sonrasında açıklama yapan Evcimik “Geçtiğimiz yıla kadar bu yarışmayı kısa süre önce yaşamını yitiren sevgili Defne Joy Foster sunuyordu, O’nun yerini doldurmam mümkün değil, ancak Türkiye’nin her yerinde hayvanlar için düzenlenen tüm organizasyon ve etkinliklere destek vermeye çalışıyorum. Bu günde birbirinden güzel dost hayvanlar yarıştı heyecan ile izledik. Yarışmadan elde edilecek gelir yine Turgutreis Hayvan Barınağı’ndaki sokak hayvanları için kullanılacak” dedi.


 


Yarışma arasında düzenlenen dans gösterileri izleyenleri hayran bırakırken Fiesta animasyon ekibinin Michael Jackson danslarına genç kızlarda dans ederek eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.