Bodrum Gündem

Yunan Feribotunda Bomba İhbarı..

Bodruma gelen yunan feribotuna bomba ihbarı korkuttu.

Yunan Feribotunda Bomba İhbarı..
31.08.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Yunan Feribotunda Bomba İhbarı…


Bodrum’a gelen yunan feribotuna bomba ihbarı korkuttu.

order Indocin online

Bodrum Gündem Haber


Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında dün sabah saatlerinde Bodrum’a gelmek üzere yola çıkan 420 yolcunun bulunduğu, Yunan acentesine ait feribota bomba ihbarı yapıldı. Bomba ihbarından önce bir mil açılan feribot yeniden İstanköy limanına döndürülerek arama yapıldı. Feribot 4 saat gecikmeli olarak Bodrum’a ulaşabildi. Xenical order


Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki Yunanistan’a ait İstanköy (Kos) adasından bu sabah saat 09.00’da Bodrum’a gelmek üzere 420 yolcusu ile birlikte hareket eden “Kostakis” adlı yolu feribotu limandan 1 mil ayrıldıktan sonra bomba ihbarı yapıldı.


YOLCULAR TEK TEK ARANDI…


İhbar üzerine Yunan emniyet güçlerinin talimatı ile İstanköy limanına geri dönen feribottaki 420 yolcu tek tek aranarak feribottan indirildi, feribottan bomba arama köpekleri ve uzmanlar tarafından arama yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından bomba bulunamayınca yolcular yeniden feribota binerek Bodrum’a hareket etti.



Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir

 

BODRUM EMNİYETİ DE ARADI…

Saat 14.00 sıralarında Bodrum’a gelen feribotta Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde arama yaptı. Ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir “Feribotta bomba ihbarı bize değil Yunan makamlarına yapıldı. Geri dönen feribot İstanköy limanında yeniden yolcuları ile birlikte arandı ve Bodrum’a geldi. Bizde ek tedbir olarak hem yolcuların valizlerini hem de feribotu yeniden aradık, ancak her hangi bir patlayıcı maddeye rastlamadık” dedi.


  order Brand Viagra


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.