Bodrum Gündem

Turgutreis, Kültür ve Sanat Merkezine Kavuşuyor

Sanata ve sanatçıya verdiği destek ile de tanınan işadamı Şevket Sabancının destekleri ile hayat bulan Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, 12 Eylül 2011de sanatseverlerin hizmetine giriyor.

Turgutreis, Kültür ve Sanat Merkezine Kavuşuyor
08.09.2011
0
A+
A-


 
order Premarin online
 

Turgutreis, Kültür ve Sanat Merkezine Kavuşuyor…

cheap Baclofen 25 mg  


Sanata ve sanatçıya verdiği destek ile de tanınan işadamı  Şevket Sabancı’nın destekleri ile hayat bulan “Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi”, 12 Eylül 2011’de sanatseverlerin hizmetine giriyor.


 


Bodrum Gündem Haber


Turgutreis’in ve Turgutreislilerin özlemle beklediği kültür ve sanat merkezi; resim, müzik, heykel, geleneksel sanatlar, desen, grafik ve bilgisayar alanlarında eğitim, etkinlik, sergi ve toplantılarla Turgutreislilere ve misafirlerine hizmet verecek.


 


Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nin bünyesinde bir de Akdeniz Denizcilik Tarihi kitaplığı bulunuyor.


 


order Vermox

12 Eylü saat 18:00’de yapılacak olan açılış kokteylinin ardından,  “Mavi Buluşma” Plastik Sanatlar Karma Sergisi ve Şef Erol Erdinç yönetiminde ve Numan Pekdemir’in Sanat Koordinatörlüğünde, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi, Flüt sanatçılarımızdan Jülide Gündüz ile İzmir Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçılarımızdan Sema Korkut ve Ozan Akkol’un solist olarak katılacakları Bodrum Oda Orkestrası Konseri ücretsiz olarak izlenebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.