Bodrum Gündem

Başkan TİRE Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı..

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE, 23-25 Eylül tarihleri arasında Şanlıurfada gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği 2011 yılı ikinci olağan meclis toplantısına katıldı.

Başkan TİRE Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı..
29.09.2011
0
A+
A-


 

 

 

Başkan   buy Lasix online TİRE Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı… Strattera without prescription

 


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE, 23-25 Eylül tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği 2011 yılı ikinci olağan meclis toplantısına katıldı. 


 


22 Temmuz 2000 yılında kurulan Tarihi Kentler Birliği’ne, Gümüşlük Belediyesi 31 Kasım 2010 tarihinde Tarihi Kentler Birliği Meclis kararı ve İçişleri Bakanlığının onayı ile üyeliğe kabul edilmişti.


 


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA’nın ev sahipliği yaptığı toplantıda “Şanlıurfa’da Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma Çalışmaları”, “Yeni bir 10 Yıla Girerken” konulu sunumlar yapıldı. Urfa’nın tarihi ve kültürel miras bakımından zengin bölgeleri katılımcılara gezdirilerek ve Mutfak Müzesi ile Müzik Müzesinin açılışı yapıldı. Ayrıca “Şanlıurfa’da Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma Çalışmaları” da bir sergiyle konuklara tanıtıldı. Buluşmaya başta Tarihi Kentler Birliği üyesi belediye başkanları olmak üzere valiler, bakanlık görevlileri, üniversite, sivil toplum örgütü ve özel sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


 


Başkan Mehmet TİRE  yaptığı açıklamada “Bu toplantı sayesinde Tarihi Kentler Birliğine üye diğer belediyeler ile görüş alış verişinde bulunma fırsatı yakaladım. Ayrıca toplantı süresi boyunca bölgede bulunan yerel yönetimlerde de incelemelerde bulundum.” dedi.


 

treatment of mania
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.