Bodrum Gündem

Ortakent- Yahşide Tapu Sevinci..

İmar planı tadilatlarının ardından 60 vatandaşa Ortekent Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda tapuları verildi.

Ortakent- Yahşide Tapu Sevinci..
30.09.2011
0
A+
A-


 

 

Ortakent- Yahşi’de Tapu Sevinci… Cytotec cheap

İmar planı tadilatlarının ardından 60 vatandaşa Ortekent Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda tapuları verildi.


Bodrum Gündem Haber


purchase esomeprazole

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına 1996 yılında başlanan ve halen devam eden, Bodrum-Turgutreis duble yolu güzergahında bulunan Ortakent-Yahşi beldesinde ki bin 500 metre uzunluğundaki geçiş alanında bulunan 60 vatandaşın arazilerinin 80 bin metrekaresinin kamulaştırılmasından sonra belediye tarafından yapılan imar planı tadilatlarının ardından bugün meclis salonunda düzenlenen toplantıda tapuları verildi.


Toplantıda yapılan ve devam eden kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgi veren Ortakent- Yahşi belediye başkanı Mehmet Onur Şahbaz order Indocin online “Bu güne kadar kamulaştırılan 25 parseldeki toplam 80 bin 42 metrekarelik arazinin  sahiplerine, yani 60 vatandaşımıza imar planlarını hazırlayıp, tapularını verdik. Arsalarının değeri en az iki misli arttığı gibi arsaları daha iyi değerlendirme fırsatı bulacaklar. Geriye kalan 8 adet parselden yaklaşık 15 bin metrekarelik alanın  kamulaştırma işlemleri karayolları tarafından devam etmektedir. Bunuda kısa sürede tamamlayıp tapularını vereceğiz” dedi.


Yıllardır kamulaştırmanın ardından tapu beklediklerini belirten Mustafa Kaynar ise “Kamulaştırma nedeni ile ev ve işyeri yapamıyorduk, kamulaştırmanın ardından hızlıca yapılan imar planları ve bugün aldığımız tapu rahat nefes almamızı geleceğe yönelik plan yapmamızı sağladı, başkan Şahbaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.