Bodrum Gündem

Avrupa Şampiyonasında Destan Yazdılar…

Avrupa Şampiyonasında Destan Yazdılar…
16.11.2011
0
A+
A-

 Bodrumsporlu Karateciler den bir bir büyük başarı daha geldi.

generic Premarin buy Alesse order Tadalafil online
Bodrum Gündem Haber
11-12-13 kasım tarihlerinde İstanbul da yapılan ve 18 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Avrupa Shotokan Karate Şampiyonasında Bodrumspor Karate takımı 17 madalya kazandı .

8 Altın madalya ,2 gümüş madalya ve 7 bronz madalya kazanan çocuklarımız Bodrumun gururu olmaya devam ettiler. Yarışmalarda Efe Bestelci 2 altın madalya, Kayra Sezgin 2 altın madalya Senanur Tarakçı 1 altın ve 2 bronz madalya, Edanur Tiryaki 1 altın ve 1 bronz madalya, Dilek Çelik 1 altın ve 1 gümüş  madalya , Avşin Barut 1 altın ve 1 gümüş madalya , Emirhan Tarakçı 2 bronz madalya, Ela Ay 1 bronz madalya , Enver Barut 1 bronz madalya kazandılar.

Teknik direktör Fatih Uzunlulu , ?Sporcularımızın uluslar arası başarıları gün geçtikçe çoğalarak artıyor, önümüzde yine bir çok uluslararası turnuva var yılmadan büyük bir azimle çalışmalara devam ediyoruz , çocuklarımızın başarıları arttıkça bir çok ülkeden uluslar arası turnuvalara davet alıyoruz buda bizi ve sporcu velilerini çok gururlandırıyor , çalışmalarımız da bize daima destek olan Palmali Şirketler Grubuna ben ve sporcularım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.