Bodrum Gündem

Lezzeti, Bodrum Kale Manzarası İle Sunuyorlar

Lezzeti, Bodrum Kale Manzarası İle Sunuyorlar
29.11.2011
0
A+
A-

Bodrum?da işletmesini Makbule Küçükoğlu?nun yaptığı yeni bir mekan olan Nandor&s Restoran hizmete açıldı.

  Premarin diflucan without prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Xenical order

Mekanın açılışını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,eşi Sevilay Gödekmerdan ve Bodrum İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Erem birlikte yaptılar.

 Her akşam canlı müziğin yer aldığı mekanda et, tavuk ve balık ürünlerinin bulunacağı geniş bir mutfakla hizmet verecek. Zengin meze çeşitlerinin de bulunduğu restoran, Bodrum Kale manzarası ile müşterilere farklı bir keyif sunacak.

 Kapalı alanı 50 kişi kapasiteli olan mekanın, havuz başındaki açık alanı ile birlikte 300 kişiye kadar hizmet verebileceği belirtildi. Mekan işletmecisi Makbule Küçükoğlu, Nandor?s un özellikle manzarasının görülmeye değer olduğunu ve bu manzara ile beraber müşterilerine zengin bir menünün müzik eşliğinde servis edileceğini söyledi. Küçükoğlu, ? Zengin mönümüzle 12 ay hizmet vereceğiz. Sabah 08.30?da müşterilerimize kahvaltı servisimizle kapılarımızı açacağız. Akşam ise fasıl ve pop müzik tarzında olmak üzere canlı müziğimiz olacak. Misafirlerimiz  Özel  organizasyonlarını da Nandors Restoranda gerçekleştirebilir. Lezzetimizi Bodrum?un eşsiz manzarası eşliğinde sunuyoruz? dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.