Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan’nın “Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı”

Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan’nın “Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı”
09.01.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan “Çalışan Gazeteciler Günü” için bir mesaj yayımladı….

Demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerine çalışmalarına yardımcı olan, bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basın, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir.

Retin-A cream

Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

buy Clonidine Online
buy Plavix

Bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her şart altında toplum yararını gözetme sorumluluğu vardır. Gazetecilik mesleği, özellikle fedakârlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Türk basınının önemli ilerlemeler gösterip,bugün geldiği seviyeye ulaşmasında basın çalışanlarının büyük katkısı vardır.
Bu nedenle; fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir.
Tüm basın mensuplarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nü en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN

Bodrum Kaymakamı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.