Bodrum Gündem

Özürlü Memur Seçme Sınavı Yapılacak…

Özürlü Memur Seçme Sınavı Yapılacak…
27.02.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamlığı, Türkiye genelinde yapılacak olan Özürlü Memur Seçme Sınavı için son başvuru tarihinin 02 Mart Cuma 2012 olduğunu bildirdi.,

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

29 Nisan 2012 tarihinde 81 il merkezinde yapılması planlanan ” Özürlü Memur Seçme Sınavı” için başvurular  20 Şubat 2012 tarihinde başlayıp, 02 Mart 2012 tarihinde sona erecek. Başvuru sahiplerinin 02 Mart Cuma 2012 tarihinden önce başvurularını yapmaları gerekiyor.  Başvuru için istenilen belgeler:
Vermox without prescription

ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI  BAŞVURU  İÇİN İSTENİLEN BELGELER 

1)ÖMSS Aday Başvuru Formu (www.osym.gov.tr adresinden temin edilecektir)

2)14/01/2012 tarihli 28173 sayılı Resmi Gazete? de yayımlanarak yürürlüğe giren Özürlülük Ölçütü Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun %40 ve üzerinde özürlü olduğu belirtilen özürlü sağlık kurulu raporları(Aslı gibidir onaylı)

3)Öğrenim durumunu gösterir belge (diploma,mezuniyet belgesi,sınava başvurduğu öğrenim düzeyinden mezun olabileceğini gösterir resmi belge)-Aslı gibidir onaylı.

buy Pfizer Viagra online 4)Nüfus  Cüzdanı veya pasaport fotokopisi (nüfus cüzdanında fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunması,pasaportun süresi geçerli olmalıdır.)

Proscar order 5)İlköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü olan adayların bu durumunu gösterir resmi belge/belgeler

(-Sınava girecek ilköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü  olan adayların bu durumlarını ;

-İlköğretimi(İlkokul ortaokul) işitme özürlüler okulunda okuduklarını gösterir diploma ,

veya ilköğretim çağı öncesi işitme özürlü olduğunu gösterir özürlü sağlık kurulu raporu,

veya ilköğretim çağı öncesi işitme özürlü olan işitme özürlülerden kaynaştırma okuluna gidenlerin işitme özürlü olarak okumuş olduklarını gösterir diploması/mezuniyet belgesi,

veya ilköğretim çağı öncesi işitme özürlü olduğunu gösterir diğer vb. resmi belgeler ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

            Bu durumdaki adaylardan  ilköğretim  çağı öncesinde işitme özürlü olduğunu  belgeleyemeyenler, ilköğretim çağı öncesi işitme özürlü olmuş kabul edilmeyecektir. Sadece kuraya başvuracak adayların bu belgelerini  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine getirmeleri gerekmez.)

6)Varsa;2006 yılından sonra mezun olan veya ÖMSS? nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan zihinsel özürlü adayların,Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) raporları  mezun olacakları/oldukları zihinsel özürlülere ait okul diplomaları/ öğrenim durumlarını gösterir  resmi belge(sadece kura ile yerleştirmeye katılacak adayların varsa bile bu belgelerini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine getirmeleri gerekmemektedir.)

 İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü

Adres:Emirbeyazıt Mah. Cumhuriyet Cad. Marmaris  Bulvarı No:4/3 MUĞLA (Muğla Vakıfbank Karşısı)

Tel:0252 214 1240

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.