Bodrum Gündem

4. Yapı&Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı Açıldı

4. Yapı&Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı Açıldı
01.03.2012
0
A+
A-

 Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yapı&Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarını Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan birlikte açtılar.

Cheap Lamisil Order Kamagra Bodrum Gündem Haber Cialis online

Bodrum Pazar yerinde açılan, 165 standın yer aldığı ve 8 bin ziyaretçi beklendiği fuarın açılışında Bodrum Belediyesi Başkan Vekili DP’li Hüseyin Yıldızhan, Tuna Ajans Genel Müdür Yardımcısı Ayda Tuncaengin ve davetliler katıldı. 

Fuarın açılışının yapılmasının ardından protokol, alanı gezerek sergilenen ürünleri inceledi. Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum evlerinin vazgeçilmez rengi olan beyaz granitleri oldukça beğenerek Kaymakamlık binasına yaptırmak istediğini belirtti. 

3 Mart 2012 Cumartesi gününe kadar  sürecek olan fuarda, 5 bin çeşit ürünün sergilendiği belirtildi. Dört yıldır aralıksız devam eden fuarın Bodrum’a kazanç getireceğini belirten Tuna Ajans Genel Müdür Yardımcısı Ayda Tuncaengin “Ege ve Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden olan Bodrum, aynı zamanda ülkemizin en büyük yazlık merkezi haline gelmiştir. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok köşesinde yaşayan binlerce kişi Bodrum’da ev sahibidir. Bu trend başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesine de yayılıyor. Her geçen yıl artan turizm tesisleri, villalar ve lüks konutların ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Maalesef bu ihtiyaçları karşılamak çok da kolay olmuyor. İşte Bodrumlunun sorununa çözüm bulmak amacıyla Yapı&Otel Yenileme ve Ekipmanları Fuarı bu nedenle açılmıştır. 2008’den bu yana yalnızca sektörü düşünerek hareket ediyoruz. Turizme bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu. 

Dilek Ertem tarafından standta satışa sunulan lambalarda oldukça ilgi gördü. Ertem’in kuş figürlü abajur lambası fuarın en dikkat çekici objelerinden birini oluşturdu.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.