Bodrum Gündem

Şoförler Odası Toprağına Sahip Çıkıyor… VİDEO

12.03.2012
0
A+
A-

Tema Vakfı ve Şöförler Odası sosyal projeler kapsamında birlikte çalışmaya başladılar…

[youtube_sc url=http://youtu.be/aqlBH0PFNNc]

 Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler Odası sosyal projeleri çalışmalarında, Tema Vakfı ile birlikte ?TOPRAĞIMIZA, SUYUMUZA, DENİZİMİZE, YEŞİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM” sloganı ile odaya bağlı her minübüse konulmak üzere kağıt plaketler asılacak. Böylelikle Bodrum’da doğaya ve çevreye dikkat çekilmesi öngörülmekte.  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı Tema Bodrum temsilcisi ve gönüllüsü Haluk Ortaç?ın teklifi ile hayata geçireceklerini kaydetti. Başkan Çanakçı Disulfiram online ?Bodrum?da orman, toprak ve suyumuz çok önemli bir yer tutmakta. İlerleyen dönemlerde yapılacak savaşların su ve toprak savaşları olacağı söyleniyor. O neden le biz şimdiden gelecek neslimize iyi bir toprak temiz bir hava ve ormanlarımız bırakabilirsek, hem burada yaşayan insanlarımızın sağlığı daha iyi olacak, hem de Bodrum?a telebin daha fazla olacağını düşünüyorum. Biz Şoförler odası olarak hem Tema Vakfına destek olmak, hem de Toprağımıza, Suyumuza, Denizimize, Yeşilimize Sahip Çıkmayı bir görev bildik. Şoför esnafının vatandaşla diyaloğunun çok olmasından dolayı Tema Vakfı ile hazırladığımız plaketleri araçlara asmak ve insanların dikkatini çekmek ? buy valacyclovir dedi. Çanakçı bu farkındalık yaratmak amaçlı projeye şoför esnafını da dahil ettiği için teşekkür etti.

BİNLECE İNSAN FARKINDA OLACAKLAR?

Tema Vakfı Bodrum temsilcisi ve gönüllüsü Haluk Ortaç projelerine bir yenisini ekleyerek, farkındalık yaratmak amacı ile şoförler odası ile çalışacaklarını ve esnafın bu konuda destek vermesinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Haluk Ortaç methotrexate no prescription ?Şoför esnafının verdiği hizmet insana yönelik. O nedenle bu destek küçük görünmesin, bu araçları kullanan yüzlerce insan bu yazıları gördüğünde bir şeylerin farkına varacak. Farkında olmak çok önemli? dedi.

 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.