Bodrum Gündem

Denizden Bir Kamyon Çöp Temizlendi?

Denizden Bir Kamyon Çöp Temizlendi?
14.05.2012
0
A+
A-

Ortakent beldesinde gönüllü dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği yapıldı. Yapılan temizlikte lastik, plastik boru, teneke ve şişeler çıkarıldı.

buy Fluconazole Vermox without prescription Bodrum Gündem Haber

Ortakent Belediyesi, Ortakent Yahşi Yalılarını Güzelleştirme Derneği (OYDER) ve Mavi Bayrak Derneği tarafından liman ağzındaki azmakbaşında deniz dibi temizliği yapıldı. Gönüllü 10 amatör dalgıcın yaptığı temizlik çalışmasında, araba lastikleri, plastik malzemeler ile boru, teneke, cam ve şişe kıyıy Cheap Lamisil a çıkarıldı. Yaklaşık iki saat süren temizlik çalışmasını Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’da takip etti.

Çıkarılan çöplerin beldedeki geri dönüşüm tesisine götürüleceğini belirten Şahbaz “Gönüllü dalgıçlarımız tarafından yapılan temizlik çalışması önümüzdeki günlerde de devam edecek. İlkini geçen yıl yapmıştık, bu yıl daha fazla sayıda gönüllü dalgıca ulaştık. Umarım daha çok gönüllü dalgıç sayısına ulaşarak deniz dibi temizlik çalışmalırını yapacağız. Liman ağzındaki azmakbaşında yaptığımız çalışmada çıkarılan çöpler bizi oldukça üzdü. Vatandaşlarımızdan denize çöp atmamaları konusunda daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Doğal varlıklar, bizim geleceğimizdir” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.