Bodrum Gündem

Gençlere Güvenimiz Tamdır…

20.06.2012
0
A+
A-

CHP Genclik Kolları, Tufan Erkan Yakar başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Çağla Bayar, Murat Çolak, Merve Ünyay, Ece Başmanav, Efe Küçüksolak, Umur Karaoğlu, Mustafa Danacı, Özge Evirken ve Sinan Serin Bodrum Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Dursun Göktepe?yi göreve başlamasının ilk gününde makamında ziyaret ettiler. Pain Relief

purchase Strattera

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Order Retin-A

Geçtiğimiz hafta Bodrum Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında başkan vekilliğine seçilen Dursun Göktepe göreve başladı. Seçilmesinin ardından bir haftalık izin yapan Dursun Göktepe göreve başlamasının ilk günü CHP Bodrum Gençlik Kolları Tufan Yakar Başkanlığında, yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Gençlik Kollarının ziyaretinde Belediye Meclis üyeleri İncilay Sever, Mehmet Özalın, Mustafa Özsu ve Ali Galip Güven?de hazır bulundu.

Başkan Vekili Göktepe?ye görevinde başarılar dilemek için ziyarete geldiklerini ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Tufan Yakar ?Göreviniz hayırlı olsun. Başarılı olacağınızdan hiçbir kuşkumuz yoktur. CHP gençleri olarak her zaman yanınızda olacağız. CHP?nin ve sizin başarılı olmanız için üzerimize düşen tüm görevleri de eksiksiz yapacağımızdan sizinde hiç kuşkunuz olmasın. Sizinde biz gençlerin yanında olacağınızı biliyoruz.? dedi.

Görevine başlayarak başkanlık koltuğuna oturan Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe gençlerin ziyaretinden mutlu olduğunu dile getirerek ?Siz gençlerimize güvenimiz her zaman tamdır. Çalışmalarımızda elbette sizlere de görev düşecektir. Bu görevleri karşılık beklemeden, inançla yapacağından hiç kuşkum yoktur. Sizlerin kültürel ve sosyal gelişiminiz için çalışmalar yapacağız. Süreç içinde bu çalışmalarımızı tüm Bodrumlu gençler görecek ve fark edecektir. Ziyaretinizden çok mutlu oldum. Sizlere güvenimiz tamdır.? dedi. Başkan vekili Göktepe gençlerin ziyaretinden ve çalışmalarında destek verecekleri sözünden oldukça mennun kaldığını da sözlerine ekledi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.