Bodrum Gündem

Bodrum Rotary ve Lions Kulübü, Cumhuriyet Balosu için el ele verdiler

Ayşe Mücella İşbir başkanlığında Bodrum Rotary Kulübü ve Bodrum Lions Kulübü bir ilke imza atarak Bodrium Otelde aylık olağan toplantılarını birlikte gerçekleştirdiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Rotary Kulübü dönem başkanı Ayşe Mücella İşbir ve Bodrum Lions Kulübü Başkanı Cengiz İvedi ‘nin birlikte yönettikleri toplantıya kulüp üyelerinin kendilerini tanıtması ile başlandı.

Bodrum Lions Kulübü üyesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı toplantıda Cumhuriyetimizin 100. Yılının cumhuriyet ruhuna yakışır biçimde kutlanması için fikir birliği sağlandı.

Konu ile ilgili konuşan Ayşe Mücella İşbir, “Geçmiş yıllarda Bodrum Rotary Kulüp ve Lions Kulübün de aralarında olduğu pek çok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek organize ettiği ve katılımcıların Cumhuriyet ruhuna yakışır bir biçimde giyindikleri balolar tertip ediliyordu. Bu yıl da Bodrum Rotary Kulüp olarak Bodrum Lions Kulüp başkanı Cengiz İvedi ile bir araya gelerek aynı ruhu canlandırmak istedik. 29 Ekim Cumhuriyet Balosunu birlikte organize etmeye karar verdik. Bu baloya katılacak olanların Atamızın zamanında olduğu gibi bugüne gerekli önem ve özeni göstermelerini istiyoruz. “ dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da deprem ve seçimler ile ilgili belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktardıktan sonra Bodrum Rotary ve Lions Kulübünün aldığı Cumhuriyeti birlikte kutlama kararına ellerinden gelen tüm desteği ereceklerini kaydetti.

Bodrum Lions Kulübü Başkanı Cengiz İvedi ise yaptığı konuşmada artık güçleri birleştirme zamanı geldiğini ve Cumhuriyeti hak ettiği şekli ile kutlanması gerektiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.