Bodrum Gündem

Cumhur Güven Taşbaşı Konacık İftar Çadırında…

05.08.2012
0
A+
A-

Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı Konacık iftar çadırında, İşadamı Ahmet Zırh tarafından verilen iftara yemeğine katıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Disulfiram buy cytotec

Bodrum eski Kaymakamı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı Konacık iftar çadırında, Bodrum Sağlık  Vakfı kurucularından, İşadamı Ahmet Zırh tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Konacık Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl kurulan iftar çadırında her akşam bir iş adamı sponsorluğunda iftar yemeği veriliyor. Bodrum Sağlık Vakfı’nın kurucularından ve geçmiş dönem başkanı Ahmet Zırh tarafından Konacık İftar çadırında verilen yemeğe Cumhur Güven Taşbaşı ile birlikte Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bodrum Sağlık Vakfı Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’da katıldı.

Bodrum ve Türkiye turizmi ile ilgili sohbet edilen iftar yemeğinde, kaymakamlık döneminde Konacık’ta oturduğunu söyleyen Taşbaşı Konacık’ın gelişimin müthiş olduğunu ifade ederek Başkan Mehmet Tosun’u tebrik etti. Bodrum’un butik oteller ile gelişeceğini vurgulayan Taşbaşı “Turizmde bu yıl başa baş noktayı yakalayacağımızı umut ediyorum. Veriler bu yönde. Özellikle farklı ülkeler ile yaptığımız tanıtım çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı ve özellikle İskandinav ülkelerinden gelen turistlerde önemli artış sağladık. Ekonomik durumu kötü olan İngiltere, Almanya gibi ülkelerden gelen turistlerde azalma olmasına karşın, Türk turizmi bu seneyi artışla tamamlayacak.” Buy Fluoxetine dedi.

Bodrum’da çevre konusunda duyarlı olunması gerektiğinin konuşulduğu iftar yemeğinde Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun mandalina bahçelerinin korunması için mutlaka devletin el atması ve bir kanunla koruması gerektiğini ifade etti.

Mehmet Tosun iftar yemeğinin ardından konukları ile birlikte Konacıkta bir çay bahçesinde sohbete devam ettiler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.