Bodrum Gündem

BODRUM’DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI…

07.08.2012
0
A+
A-

buy Premarin online UCUZ ATLATILMADI ONLARCA AĞAÇ ve HAYVAN ÇIĞLIKLAR İÇİNDE CAYIR CAYIR YANDILAR…

Bodrum’da dün (6 Ağustos) akşam saatlerinde Yalıçiftlik beldesi civarında başlayan ve sonrasında Kissebükü, Mazı çevresinde olmak üzere üç noktada başlayan yangınlar sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Yangında 100 hektardan fazla çam ormanı ve zeytinlik kül oldu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Rüzgarın etkisi ile dün Yalıçiftlik, Pınarlıbelen ve Kisebükü mevkilerinde, üç noktada başlayan yangın sabah saatlerinde ancak kontrol altına alınabildi. Sabah 09:30 itibar purchase Clonidine ı ile aldığımız bilgilere göre soğutma çalışmaları sürüyor. Gece yarısı Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan bölgede incelemelerde bulundu. Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan yangında can kaybının bulunmamasının tek teselli olduğunu ifade etti. Yangınların çıkış nedenlerinin de araştırıldığını kaydeden Kaymakam Dr.Gödekmerdan  “Yerleşim yerlerine yangının ulaşmaması, yerleşim yerlerinde de tedbir aldık o bölgelerde de ekiplerimiz çalışıyor. Birkaç aracımız yangının içerisinde kalmıştı ama kısa sürede kurtardık. Araçlarımızda bir hasar yok”  dedi. Robaxin online

Özellikle bölgede yaşayan köylülerin orman ve zeytinliklerin yanmasını endişe ve yaşlı gözler ile izlediler. Onlarca ağacın ve orman canlısının yok olduğu Bodrum’da yangın sırasında hayvanların yanarken çıkardığı acı dolu sesler hem çalışanları hemde gazetecileri çok etkiledi. Yanan ormanın içinden gelen hayvan çığlıkları görevlilerin de psikolojisine olumsuz etki yapıyor.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Mustafa dedi ki:

    Kesinlikle ucuz atlatılmadı bu yangınlar. Hep böyle oluyor. Önce yakıyorlar sonra neden çıktığı bilinmiyor yada unutuluyor. 3-5 sene sonrada bir bakıyorsunuz binalar villar yapılıyor. Yetkililer yanan ormanların yerine yeniden orman yapılır diyorlar ama nedense hiç olmadı böyle. Pina yanmıştı yerine şimdi kocaman bir otel diktiler.
    yazık bu kadar ucuz olmamalı

  2. Ayhan Eyikoçak dedi ki:

    Can kaybı yok mu?
    Can dediğiniz sadece insanda mı var …….Sayısız can kaybı ve bunların günahları var geriye kalan…… Zavallı hayvancıklar, kuşlar, böcekler……ağaçlar….kaplumbağa, sincaplar…. hepsi kaçıp kurtuldular mı?