Bodrum Gündem

Uluslararası Halk Dansları Gösterisi Bodrum?da!

11.09.2012
0
A+
A-

Order Disulfiram

Dans ve müziğin evrensel dilinin buluştuğu, bu sene 7.cisi düzenlenen uluslararası halk dansları festivali Bodrum?da başladı. Bodrum Ortakent Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen festival dünyanın birçok ülkesinden gelen katılımcılarla Midtown?daydı.

Blood Pressure Bodrum Gündem Haber isotretinoin without prescription

13 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek olan Gala gecesi öncesinde dünyanın farklı bölgelerinden bir araya gelen dansçılar, ülkelerini ve ekiplerini tanıtmak için Midtown Alışveriş Merkezi?ndeydi. Festivale katılan tüm gruplar 11 Eylül tarihinde 18:00-20:00 saatleri arasında Midtown`da buluştu. Birbirinden farklı yöresel kostümler içerisinde Bulgaristan Finlandiya, Litvanya, K.K.T.C, Bursa Rumeli Derneği, Ukrayna gibi farklı ülkelerden gelen ekipler büyük ilgi gördü. Uluslararası dans gösterileri Midtown etkinlik alanında gerçekleşirken özellikle Bulgaristan ekibinin yöresel kostümleri beğeni topladı.

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, dans gruplarına ??Bizim toprağımız mavidir, yeşildir, beyazdır. Sizler şimdi kendi renklerinizi bizim renklerimize katacaksınız, birlikte gök kuşağı olacağız ?? şeklinde Bodrum adına anlamlı mesaj verdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Melih Çetin dedi ki:

    Gösteriler harikaydı. Teşekkürler MİDTOWN. Başarılarınızın devamını diliyorum.