Bodrum Gündem

Bodrum Cezaevine Moral Ziyareti?

Bodrum Cezaevine Moral Ziyareti?
17.10.2012
0
A+
A-

Bodrum protokolü, Bodrum A-1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu?na moral ziyareti gerçekleştirdi.

buy valacyclovir online buy Plan B online Bodrum Gündem Haber buy azithromycin

Ziyarete Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Taşbaş ve Bodrum Adliyesi’nde görevli savcılar katıldı.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe günün anısına cezaevinde bulunan 20 tutuklu ve hükümlüye kitap hediye etti. Tutuklu ve hükümlüler de hediye edilen kitapları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe’ye imzalattı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin ziyaret nedeniyle Bodrum protokolüne teşekkür ederek şunları söyledi; Burada bulunan tutuklu ve hükümlülerin unutulmadıklarını göstermek ve kendilerine moral vermek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Onlarla beraber öğle yemeği yedik ve kendi elleriyle hazırlayıp ikram ettikleri çayları içtik, sohbet ettik. Bu arada Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe?ye hediye ettiği kitaplar için ayrıca teşekkür ederiz.

 

Bodrum Cezaevi Savcısı Bülent Baki yaklaşık 1 saat süren ziyarete katılanlara teşekkür etti.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.