Bodrum Gündem

Bodrum Beşiktaşlılardan ?Toprağa Kartal Bakışı?

Bodrum Beşiktaşlılardan ?Toprağa Kartal Bakışı?
21.11.2012
0
A+
A-

Erezyonla Mücadele Haftası ile ilgili olarak Beşiktaş Çarşı grubundan yapılan açıklamada, ?19-25 Kasım Erozyonla Mücadele Haftası, Beşiktaş Çarşı Grubu TEMA Vakfı?nın organize ettiği bu mücadele haftasını destekliyor.? denildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Beşiktaş Çarşı Grubu bir çok sosyal projede yer almaya devam ediyor. Farklı bakış açıları ile Erozyonla Mücadele Haftasında TEMA vakfına purchase Paxil ?Toprağa Kartal Bakışı? sloganı ile destek veriyor. Beşiktaş Çarşı Grubu hazırladıkları görseller ile bu haftanın önemini vurgulamaya çalışıyor. Çarşı gurubu klasik sloganının erozyonla mücadele içinde kullanarak ?Çarşı Erozyona Karşı? şeklinde Erozyonla Mücadele Haftasına tüm Beşiktaşlılar destek veriyorlar.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği, Kartal Bakışı Düşünce Platformu ve Bodrum Çarşı grubu toplumun yararına yönelik, kamu yararına çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi görev edindiklerini ifade ederek buy brand Levitra treat breast cancer ?Bu bilinç ile Bodrum TEMA Vakfı Gönüllüleri?nin Çevre Haftası, Dünya Ormancılık Günü etkinliklerinde olduğu gibi, toprağımızı erozyondan koruyan girişim ve çabalarını da yakından izliyor ve Erozyonla Mücadele Haftasına destek veriyoruz.? açıklamasını yaptı.

Beşiktaş Çarşı Grubu tarafından yapılan Erezyonla Mücadele Haftası ile ilgili açıklamanın devamında şu değerlendirmelere yer verildi; ?Topraklarımızın değerini anlıyoruz ve yaşamımızı toprağa borçlu olduğunu biliyoruz. Erozyonla  kaybedilen toprakların bir  daha geri  kazanabilmenin ne kadar zor ve zaman isteyen bir süreç olduğunun da farkındayız. Bunun içinde toprağımıza sahip çıkmak ve erozyona yenik düşmemesi  için adeta toprağın elbisesi olan yeşil bitki örtüsünün,başta ormanlarımız olmak üzere  meralarımızın yeşil kalması için çaba sarf ediyoruz.?

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. metin dedi ki:

    çarşı yanlışa karşı.. bodrum çarşı türkiyenin son barikatı geçilemez

  2. mustafa dedi ki:

    Mensubu olmaktan her zaman gurur duydumuz BEŞİKTAŞ camiasinin gucunu,toplumsal fayda soz konusu olan her yerde kullanmaya devam edecegiz..”Bodrum Gündem”e bizi pozitif yonde motive ettikleri icin cok tesekkur ederim..