Bodrum Gündem

Kocadon?dan Spor Yapan Hanımlara Ziyaret?

03.12.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ?Haydi bayanlar, spor yapalım sağlıklı yaşayalım?? sloganıyla Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu?nda başlayan ve bayanların haftanın üç günü ücretsiz olarak faydalandığı spor etkinliğini ziyaret etti.

levonorgestrel price Lamisil at low prices Bodrum Gündem Haber Propranolol best prices

Öğretmen Fisun Anlaşan Sarıca gözetiminde yapılan platesi izleyen Başkan Mehmet Kocadon çalışmanın bitiminde bayanlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Başkan Mehmet Kocadon ?Bu kadar çok katılımcı olması spor yapan birisi olarak beni çok mutlu etti. Malzeme istekleriniz var, bu isteklerinizi en kısa sürede yerine getireceğim? dedi.

Bedenin dengeli tutulmasına yardımcı olan ve omurgayı desteklemekte önemli işlevi olan temel kaslar üzerine yoğunlaşılan bir egzersiz programı olan platesin deneyimli öğretmeni Fisun Anlaşan Sarıca da böyle bir imkan sağladığı için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon?a teşekkür etti.

Şu anda 85 bayanın ücretsiz faydalandığı etkinliklerde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-14.00 saatleri arasında plates, Çarşamba günü 12.00-13.00 saatleri arasında ise yoga yapılıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.