Bodrum Gündem

Bodrum Makel Akademide Satışın Şifreleri Konuşuldu

18.03.2013
0
A+
A-

Order Fluoxetine BodrumMakel Pazarlama ve Bodrum MTM çalışanları ve paydaşları ile ?Satışın Şifreleri? konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

order Orlistat Lamisil at low prices Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem 18/03/2013

Seminere Bodrum Makel Pazarlama ve Bodrum MTM çalışanlarının  ve iş ortaklarının satış ve pazarlama konusunda daha bilinçli, daha müşteri odaklı ve Bodrum?da bu konuda daha düzeyli satış yapma adına yapılan bilinçlendirme ve bilgilendirme seminerine katılım oldukça yoğun oldu.

Amaçlarının  satıcılarının, alt bayilerinin, iş ortaklarının müşteriye yaklaşımını daha bilinçli tutmak olduğunu kaydeden Semayi Yaman ?Bodrum Makel Akademide, Bodrum Makel, Bodrum MTM çalışanları ve paydaşları ile birlikte ” Satışın Şifreleri ” ‘ni paylaştık.

Eğitimin en başından sonuna kadar eğitime olan ilgi hiç azalmadı.  Paylaştıkları deneyimlerle, yerinde sorularla katılımcılar içtenlikle kendilerini ifade ettiler. Bu durum doğrudan BodrumMakel Pazarlama’nın ve katılımcı paydaşlarının eğitim yaklaşımları ile ilgilidir. Türkiye’de maalesef bir çok orta ölçekli firmada henüz eğitim yaklaşımı oluşmamışken, BodrumMakel Pazarlama’nın bir akademi kurarak bu yaklaşımını ortaya koyuyor olması gurur verici? dedi.

İş Geliştirme Yöneticisi Eğitmen-Danışmanı Gökhan Okçu yapılan eğitimle ilgili olarak  ?Eğitim şart, eğitime inanıyoruz klişesinin ötesinde ilk adımı atmakla ilgili sorumluğunu yerine getiren Bodrum Makel’i bu samimiyetinden ötürü kutluyorum.  Bodrum benim için akşam geldiğim ve ertesi günün akşamı ayrıldığım bir kent olacakken, başta Arzu Hanım ve Semayi Bey olmak üzere tüm çalışanlarının kattığı değerle, şimdi her defasında arayacağım dostları bıraktığım bir kent oldu? dedi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.