Bodrum Gündem

Muğla Teknopark A.Ş.’nin çalışmaları değerlendirildi

Muğla Teknopark A.Ş.’nin çalışmaları değerlendirildi

Muğla Teknopark A.Ş.’nin çalışmalarının değerlendirildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Vali Yardımcıları Mehmet Suphi Olcay, Caner Yıldız, Baha Başçelik, Ayhan Yazgan, Onur Kökçü;  İl Yazı İşleri Müdürü Serkan Altan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ceyhun Özçelik ve Muğla Teknopark Genel Müdürü Dr. Barış E. Süzek’in katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Muğla Teknopark Genel Müdürü Dr. Barış E. Süzek, teknoparkların amaçları, girişimcilere sağladığı avantajlar, yakın zamanda teknoparklardan çıkan iyi örnekler ve Muğla Teknopark ’in son iki ayda geldiği aşama konusunda bir bilgilendirme sunumu yaptı. Muğla Teknopark ’a yeni girişimcilerin katılımı, meslek liselerinin teknoparkla ilişkilerinin güçlenmesi, ilde ki  Ar-Ge/Tasarım merkez sayısının artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Muğla Teknopark arazisindeki suyun drenajı ile ilgili devam etmekte olan altyapı projesinin durum değerlendirmesini ve önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan aşamalarını içeren bir sunum yaptı. Projenin takviminde ilerlemesi ve etkinliğinin artması için kararlar alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.