Bodrum Gündem

Bodrum Anadolu Lisesinde İlk Kez Bahar Bayramı Düzenlendi

12.04.2013
0
A+
A-

Bodrum Anadolu Lisesinin gelecek yıllarda geleneksel hale getirmeyi hedeflediği  ilk bahar şenliği coşkulu geçti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Disulfiram online

Bodrum Yarımadasının en başarılı okulu olarak kabul edilen Bodrum Anadolu Lisesi, bu yıl ilk kez bir bahar şenliği düzenledi. Her yıl düzenlediği geleneksel hale getirilmesi hedeflenen bahar şenliği geçmiş dönem mezunlarını bir araya getirdi.

Şenlikte okul öğrencileri tarafından çeşitli dans gösterileri, yerel halk oyunları oynanırken okulun müzik gurupları da arkadaşlarının beğendiği parçaları çalarak güzel vakit geçirdiler. 

Bodrum Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve yöneticileri ile ortaklaşa gerçekleştirilen şenliğe yarımada genelindeki pek çok firmada sponsor oldu. Şenlikte   get Naltrexone keşkek pilav ve lokma dağıtıldı.

Bu yıl yapılan YGS sınavında Türkiye sıralamasında 400. Ve Bodrum?dan birinci sıraya giren Bodrum Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Kerime Semanur Türker ve arkadaşları için daha önce okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından okul bahçesinde  mangal partisi düzenlenmişti. Okulun son sınıf öğrencileri bu yıl ilk kez yapılan bahar şenliğinin önlerindeki sınava girerken kendilerini motive ettiklerini ifade ettiler.

Bodrum Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, yönetimi ile birlikte hazırlanan bahar şenliğinde okul öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve eski mezunlarını bir araya getiren bahar şenliğinde duygusal anlar yaşandı. Okulun ilk öğretmenlerinden ve şimdiki müdür yardımcısı Hatice Orman, okulun ilk mezunlarını yanlarında 2-3 yaşlarındaki çocukları ile bahar şenliğinde görünce göz yaşlarına hakim olamadı.

Bodrum Anadolu Lisesinde bu yıl ilk kez düzenlenen  bahar şenliğinin ilerleyen saatlerinde okul bahçesinde toplanan öğrenciler arkadaşlarının seslendirdiği  Buying Lithium hareketli şarkılara eşlik ederek dans ettiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.