Bodrum Gündem

Bodrum Değirmenburnu Mevkii?nde Yangın Korkuttu.

07.06.2013
0
A+
A-

 

Bodrum  Değirmenburnu Mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki otel çalışanlarının ve itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği yangın söndürüldü. Çıkan yangını oteldeki turistlerde merak içinde izledi.

cheap Viagra

Bodrum Gündem Haber valacyclovir online

Bodrum?un Değirmenburnu Mevkiinde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Makilik alanda etkili olan ve rüzgarın etkisiyle bir anda büyüyen yangına, otel çalışanları da yardımcı oldu. Bodrum Orman İşletme Şefliği?ne bağlı 1 helikopter, 2 arazöz 10 kişilik yangın söndürme ekibi, Bodrum, Bitez, Ortakent-Yahşi Belediyesi İtfaiye araçları yangına müdahale etti. Değirmenburnu Mevkii?nde bulunan otelde kalan turistlerde merak içinde yangın söndürme çalışmalarını izledi. İtfaiye ekipleri rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına zaman zaman kontrol altına almakta zor anlar yaşadı. 1,5 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

Plan B online

Yangında yaklaşık 5 hektarlık makilik alan zarar gördü. Söndürülen yangının ardından soğutma çalışması yapıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.