Bodrum Gündem

Bodrum Hem Durdu, Hem Düşündü VİDEO

18.06.2013
0
A+
A-

buy azithromycin buy Viagra Polisin Gezi Parkı’na müdahalesini ardından pazar günü Taksim’e çıkışların engellenmesini protesto eden Erdem Gündüz isimli bir kişi, akşam saatlerinden itibaren Taksim Metro çıkışında hareket etmeden ve konuşmadan beklemeye başladı. Gündüz’ün başlattığı bu protesto şekli anında tüm Türkiye’ye yayıldı. Bodrum’da da Taksim Direnişinin 21 günü Duran ve Düşünen Adam eylemine sahne oldu. Eyleme kadınlar ve çocuklar da katıldılar.


[youtube_sc url=”http://youtu.be/r8cUsvyWCcA”]

order Prozac online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-18 Haziran 2013

Bodrum Taksim Direnişine duran ve düşünen insan eylemleri ile devam ediyor. Taksim Direnişi zeka ve mizah içeren pankartların ardından, zeka ve mizah içren eylemlere de sahne oluyor. Polisin Gezi Parkı’na müdahalesini ardından pazar günü Taksim’e çıkışların engellenmesini protesto eden Erdem Gündüz isimli bir kişi, akşam saatlerinden itibaren Taksim Metro çıkışında hareket etmeden ve konuşmadan beklemeye başladı. Gündüz’ün başlattığı bu protesto şekli anında tüm Türkiye’ye yayıldı. Bodrum’da da Taksim Direnişinin 21 günü Duran ve Düşünen Adam eylemine sahne oldu. Eyleme kadınlar ve çocuklar da katıldılar.

Taksim Direnişine 20 günden bu yana destek veren Bodrumlular Taksdim Direnişinin 21. gününde de Duran ve Düşünen İnsan temalı eylemleri ile destek vermeye devam ettiler. Her zaman olduğu gibi saat 20:30’da Bodrum Belediye Meydanına gelen Taksim Direnişi destekçisi Bodrumlular sessiz bir şekilde saatlerce dikilerek eylem yaptılar. Deniz Ticaret Odası Yöneticileri ise yeni bir eylem biçimi ile dikkat çektiler. Ünlü heykeltraş Rodin’in Düşünen Adam Heykeli gibi pozisyon alarak dakikalarca bekleyerek Taksim Direnişine destek verdiler. Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz ve Meclis Başkanı Rüştü Tezcan “Eylemler şimdi dahada tehlikeli bir hal alıyor. Şimdi daha çok korksunlar. İnsanlar Gandi gibi pasif eylem yapıyorlar. Üstelik bizim gibi düşünen adam eylemi yapanlar da var. İşte şimdi işleri zor” dediler.

Duran İnsan eyleminde kadınların çoğunlukta olduğu dikkat çekerken, Bodrum eylemlerinin müdavim sokak köpeği “Tarçın” ile birlikte sahibi ile eyleme katılan bir Sivas Kangalı da dikkat çekti. Atatürk Heykeline çıkarak duran İnsan eylemi yapan çocuk, Atatürk anıtının yükseltilerine çıkarak eylem yapan gençler ve staşyer çapulcu Öykü’de alanda dikkat çektiler. Duran ve Düşünen İnsan eylemine her yaştan Bodrumlu katkı koyarken bir genç ise her eylemcinin yanına birer şişe su koydu. Araçlar ise eylemcilere kornaları ile destek verdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.