Bodrum Gündem

CHP İlçe Yönetimi İçin Kongre Süreci Başladı

CHP İlçe Yönetimi İçin Kongre Süreci Başladı
19.07.2013
0
A+
A-

Son dönemde CHP Bodrum İlçe Yönetiminde meydana gelen istifalar sonucu CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk duruma el koyarak, CHP İlçe Örgütünün birlik ve dayanışma içinde seçim sürecine girmesi için çalışmaları başlattı. Order Viagra Gold

Sildenafil online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-19 Temmuz 2013 buy Aciclovir online

CHP İlçe Başkanı Okan Özsu ve İlçe yönetiminin sert bir şekilde eleştirilerek geçtiğimiz hafta başlayan istifalar sonucu “İlçe Kongresine” gidilmesine karar verildi. Aldığımız bilgilere göre CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk İlçe Yönetimine pazartesi itibarı ile KAYYUM atayacağı ve Bodrum İlçe Kongre sürecini başlattı. Tüzük gereği 30 gün içinde İlçe Kongresi yapılacak.

CHP İlçe Başkanı konu ile ilgili bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    Sayın İl Başkanın kararı yerin de bir karar.Mevcut Yönetim bu görevi taşıyacak durumdan uzak..Artık CHP i Atatürk’ün güvendiği Gençliğe teslim etme zamanı geldi. KASABA Politikacılığı bitti..Eski Yüzler geri plana çekilip Gençler Vitrine gelmelidir..Gezi Parkı Ruhunu içselleştirmiş Gençlerimiz CHP sini Halkla daha çabuk buluşturacaklardır..Bundan kimsenin şüphesi olmasın..Hayırlı olsun diyorum..

  2. İlhami Erkal dedi ki:

    Ben kuşkuluyum, bu gençlerin içinde geçen seçimlerde Kocadon’a çalışmış seçtirdikten sonra yakınlarını işe aldırmış , rantın cazibesini yaşamış, cezaevine yurttaş olarak değil yandaşlık ruhu içinde koşmuşlar var, bugüne kadar susanlar, adeta ‘ Sus pus Susurluk ‘
    gibi ‘ Sus Pus Usuluk’ olanlara şimdi gaz verildi, uyarıyorum böyle planlar CHP’ de işlemez , tabana çakılırlar ,

  3. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    Küçük kayıklarla Umman geçilmez”..Artık CHP Gezi Parkı Ruhuna uygun değişim göstermeli..Bu son olaylar da bunun göstergesi..Kocadon a çalışma konusuna gelince..Kocadon Ailesiyle de,Kafa yapısıylada,Çağdaş düşüncesiylede CHP lidir..Bodrum Halkı sandıkta bunu göster di ama hala bunu anlamayanlar var..Kocadon u geçen seçimde partiye almayanlara Halk sandıkta Kocadon u Başkan,Meclisi CHP olarak seçerek cevap verdi..CHP nin Bodrum adayı Kocadon dur…Kılıçdaroğlu da Bodrum Halkı gibi düşünüyor…Alışın bu gerçeğe artık..