Bodrum Gündem

SON DAKİKA… Başkanlık ve Meclis Üyeliği Başvuru Tarihi Uzatıldı

SON DAKİKA… Başkanlık ve Meclis Üyeliği Başvuru Tarihi Uzatıldı
29.07.2013
0
A+
A-

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için son başvuru tarihi olan 31 Temmuz 2013, bu gün yapılan CHP MYK toplantısında alınan kararla 2 Eylül 2013 tarihine uzatıldı.

purchase Tadalafil Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-29 Temmuz 2013 Dapoxetine online

2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için adaylık başvuru tarihi 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü sona eriyordu. 29 Temmuz (bugün) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tatilde olması nedeni ile Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in başkanlığında yapılan MYK toplantısı öncesi başvuruların 19 Ağustos’a kadar uzatılması öngörülüyordu.

Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen konu ile ilgili olarak Bodrum Gündem’e yaptığı açıklamada “MYK toplantısında 19 Ağustos’a kadar uzatılması bekleniyordu. İl Başkanımız Mustafa Öztürk ile yaptığım görüşmede, başvuru tarihinin MYK’da alınan kararla 2 Eylül 2013 tarihine kadar uzatıldığını öğrendim. Bu karar partimiz için oldukça olumlu bir karardır. 17 Ağustos’ta ilçe Kongremizi de yapmış olacağız. Böylece yeni seçilecek yönetim bu süreci takip edecektir. Biz başvuruları almaya devam ediyoruz. Şu ana kadar 5 Belediye Başkanlığı başvuru var. İlk başvuru Dr.Kerim Cangır’dan, sonra sırası ile Mustafa Saruhan, Ümit Baltutan, Durmuş Ali Öztürk ve Nuran Yüksel evraklarını tamamlayarak ve ödentilerinide ödediler. Belediye Meclis Üyeliği için başvurular bu gün itibarı ile oldukça yoğun.” cheap Paxil dedi.

Son dönemde özellikle Mehmet Kocadon’un CHP’ye üye olacağı ve Belediye Başkanlığına atanacağı yönündeki söylemlerin bir süre daha Bodrum kamuoyunda konuşulacağı görünüyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.