Bodrum Gündem

AKP’DE ADAY ADAYLARI 5 OLDU

AKP’DE ADAY ADAYLARI 5 OLDU
29.11.2013
0
A+
A-

Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar’da AKP’den Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvurusu yapıyor. 29 Kasım Cuma günü başvuru yapacağı bildirilen get Naltrexone macit gündoğdu ve halil ibrahim kaynar (3) Dapoxetine online Promethazine without prescription Başkan Kaynar ile birlikte AKP’nin aday adayları dörde yükseldi.

Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlk başvuruyu yapan Ali Sever Yazgan’ın ardından Murat Naci Yavuz, Yurdanur Uzun ve bu hafta başında da Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire başvuruda bulunmuşlardı. Başkan Kaynar daha önce Belediye Meclis üyeliği başvurusu yapmıştı, şimdi neden başkanlık için aday adaylık başvurusu yaptığı ise merak konusu.

Başkan Kaynar’ın Bodrum Belediye Başkan aday adaylığına başvurması ve Başbakan Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile paralellik göstermesi de dikkat çeken konular arasında yer alıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. TAYYAR ERYILMAZ dedi ki:

    BU ADAY OLANLARA BAKIYORUM DA HEPSİNİN AKP İLE UZAKTAN YAKINDAN BİR İLGİSİ YOK.HEPSİ KİŞİSEL ENDİŞELER SONUCUNDA AKP LİMANINA SIĞINMIŞ SAHISLAR…YANİ KERHEN AKP LİLER DİYELİM..SAMİMİYET YOK..AKP DE BUNU BLİYOR O DA KERHEN BU ŞAHISLARI KABUL ETMİŞ DURUM DA..BÖYLE SAMİMİYETSİZLİĞİN OLDUĞU YERE BODRUMLU SEÇMEN OY VERCEK ÖYLEMİ…HEPSİ SERAP GÖRÜYOR BU ARKADAŞLARIN…