Bodrum Gündem

Bodrum Standında Yoğunluk

07.12.2013
0
A+
A-

Travel Turkey Fuarında Bodrum Standı yine en ilgi çeken stand oldu. 850 katılımcının olduğu fuarda en yoğun kalabalık her yıl olduğu gibi Bodrum satantıydı.

cheap Cialis Professional Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem/5 Aralık 2013 price of doxycycline

Bodrum Ticaret Odası?nın organizasyonu ile düzenlenen ve 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Travel Turkey travel turkey 2013 (27)Fuarında Bodrum standı, her yıl olduğu gibi bu yılda fuarda en kalabalık ve en ilgi çeken stant oldu.

Açılış günü Bodrum standında gerçekleştirilen kokteyle TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Leros Belediye Başkanı, KOS Otelciler Derneği Başkanı, Eski TUROB Başkanı Timur Bayındır, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Meclis üyeleri, Türsab BYK Bodrum Başkanı Sevinç Gökbel, Türsab BYK üyeleri, Boder Başkanı Halil Özyurt , Bodrum Milas Dış Hatlar Terminali işletmecisi Mondial Genel Müdürü Giueseppe Russo, çok sayıda acenteci, turizmci ve ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Accutane online travel turkey 2013 (19)VALİLİKTE MANDALİNA GAZOZU İKRAM EDİLİYOR?

Bodrum Stantını ziyaret eden Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile BODTO Başkanı Mahmut Kocadon sohbet ederken Mandalina Gazozu?nun önemli bir Bodrum Markası olduğunu ifade ettiler. Vali Güvençer ?Valilikte Bodrum Mandalina gazozu ikram ediyoruz. Önemli bir marka oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.? dedi. Bodrum ve TURSAB fuarın en çok ilgi çeken ve yoğunluk yaşanırken, Halikarnas Balıkçısı konsepti ile hazırlanmış stant dizaynı, Balıkçıya vefa olarak değerlendirildi.

Fuarda Bodrum Standının kokteylini her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum?un ünlü gece kulüplerinden Kule Rock City ?Mandalin Bar ekibi gerçekleştirdi. Kokteylde konuklara Bodrum Mandalin gazozu, Bodrum mandalinası ve Bodrum Mandalinası  ile hazırlanmış kokteyller ikram edildi.

Dünyanın turizm profesyonellerini İzmir?de buluşturan Travel turkey Fuarına bu yıl 12 ülkeden satın alma heyeti geliyor. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) ve Hannover FairsTurkey Fuarcılık A.Ş.’nin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)desteğiyle organize ettiği fuarın 20 ülkeden, 60’dan fazla ilden, 850’yi aşkın katılımcısı bulunuyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.