Bodrum Gündem

Çılgın Projeye Devam

17.12.2013
0
A+
A-

buy Topamax Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Bodrum’u kış aylarında canlandırmak için “Kendi uçağımızı temin edelim, kendi müşterimizi bulup Bodrum’a getirelim” diyerek başlattığı, Mondial Bodrum Milas Havalimanı İşletmesi’nin İtalyan Genel Müdürü Giuseppe Russo “Çılgın Proje” olarak adlandırdığı proje için ikinci görüşme Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı’nda yapıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-16 Aralık 2013

Geçtiğimiz ay Milas Kaymakamı, Bodrum Belediye Başkanı, BODTO ve BODER Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mondisl ruso ve kocadon (4)Genel Müdürünün de katıldığı toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından öne sürülen   buy Lamisil “Kendi uçağımızı temin edelim, kendi müşterimizi bulup Bodrum’a getirelim” projesi get Diflucan Bodrum gündeminde hala konuşulmaya devam ediyor. Mondial’in İtalyan Genel Müdürü Giuseppe Russo tarafından “Çılgın Proje” olarak değerlendirilen peroje ile ilgili olarak ikinci toplantı da gerçekleştirildi. Toplantıya BODER’i temsilen Orhan Kavala’da katıldı.

Görüşme ile ilgili olarak bilgi veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi: “Sayın Genel Müdürüm bize bilgilerini aktardı, biz de Bodrum Belediyesi, Bodrum Halkı, Bodrum turizmcisi, Bodrum acentecileri olarak nerede olabileceğimizle ilgili fikir alışverişi yaptık. Uçak firmalarıyla ilgili olarak görüşmede kendisi yetkiliydi ve bugünden itibaren bu görüşmeleri yapmaya başlayacak. Herkesin bu konudaki fikrine saygılıyız. Burada önemli olan mücadele ruhunu yitirmemektir. Bodrum gibi bir Türkiye markasını, dünyanın tanıdığı bir markayı biz, direkt olarak dünyaya açmak için bu projenin peşinde koşuyoruz. Arkadaşların tabii ki kendilerine göre haklı veya haksız yönleri vardır. Biz o konulara girmiyoruz. Biz hedefimize doğru kilitlendik ilerliyoruz. İnsanlar Bodrum’a Antalya’dan daha sıcak bakıyorlar. Bodrum her şeye hazır. Şu anda bizim elimizde kış turizmine uygun 8 bin yatağımız var. Bunu niye değerlendirmeyelim ki? Bugün bakın hava günlük güneşlik. Bu havayı İngiltere’de, Hollanda’da, Almanya’da bulmak mümkün değil. Bunlar bizim artılarımız. Artık sadece güneş-deniz-kum üçgeninden çıkıp alternatif turizmin her türlüsünü Bodrum’da yapabiliriz. Bodrum’a bu saatte illa gençlerin gelmesi değil ki, üçüncü yaş grubu da gelebilir. İngiliz’in de Alman’ın da Hollandalı’nın da üçüncü yaş gurubu var, bunları değerlendirmek lazım. Biz Bodrum olarak bu işe inandık, özellikle Sayın Genel Müdürümün bu konuda gösterdiği çaba da takdire şayan. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu konuda insanların eleştirileri ne olursa olsun biz yolumuza devam edeceğiz.”

İtalyan Genel Müdür Giuseppe Russo ise bu projenin gerçekleşmesi için Belediye başkanının çok kararlı olduğunu gördüğünü ve mutlaka başarılı olacağına inandığını ifade etti.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Saçma Planlar Saçma Girişimlerin Yeri Bodrum mu? dedi ki:

    Kendi müşterimizi bulup getirtelim. Peki gelsin gelmesin diyen yok. 8000 yatak boşta kalmasın doğru. Sezonluk yer olmaktan çıkalım çoook güzel. Peki nereye gelecek bu turistler. Mindos kapısında ki iş makinalarını mı görmeye gelecekler. Yoksa çatır çatır kesilen elektrikler eşliğinde romantik mi yapacaklar. Veyahut tarlaya dönen sokak ve caddelerde Trophy macerasına mı katılacaklar. A aaa yok buldum hemen her kış fırtınada ya karaya oturan ya da bir barın, cafenin camından içeri giren tekneyi kurtararak büyük bir maceranın parçası olacaklar. Yahu siz pazarlamayı vitrinle yapıyorsunuz da mutfak leş gibi onu ne yapacağız? Ondan bir haber verin. Geçtiğimiz malum fırtına da gondol sefamı yapacaklar? Caddeler adam boyu su. Alt yapı yetersiz. Duran araçların üzerine taş duvarlar yıkılıyor. Kimi nerye getireceksiniz a efendiler.