Bodrum Gündem

YOLLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

YOLLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

yollarda-çalışmalar-sürüyorBodrum Belediyesi ekipleri, Peksimet Mevkii’ndeki modern asfalt plentinde ürettikleri sıcak asfaltla yol çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediyesi Fen işler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda en son, Bodrum ilçe merkezi, Torba ve Yalıkavak mahallelerinde yapılan çalışmalarda finisher ve greyder kullanılarak Bodrum Belediyesi sorumluluğundaki ara yollarda iyileştirme çalışması yapılıyor.

Bodrum’un merkezindeki Umurca Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ve Türkkuyusu Mahallesi Gökçeler Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanırken Fabrika Sokak’taki baskı asfalt serimi çalışmalarına ise devam ediliyor. Torba Mahallesi İnönü Caddesi’nde finiser ile asfalt serim işini sürdüren ekipler, Huzur Sokak ve Hayal Sokak’taki grayder ile yaptıkları asfalt çalışmasını ise tamamladı.

Ekipler, Yalıkavak genelinde asfalt tamiratları da yaparak greyder ile Gökçebel Mahallesi Öğretmen Yusuf Cad. 6682 Sokak’ta, finiser ile Yalıkavak Ömer Efendi Caddesi’nde ve ayrıca yine Yalıkavak Demirci Sokak’ta asfalt serim çalışmalarını ivedilikle tamamladı.

Bodrum Belediyesi yetkilileri, uygun hava şartlarında çalışmalarını sürekli olarak sürdürerek Bodrum yarımadasındaki bozulan yolların tamamını en kısa sürede iyileştirmek için aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.