Bodrum Gündem

CHP’li Gençler Hedefe Kitlendi

CHP’li Gençler Hedefe Kitlendi
07.01.2014
0
A+
A-

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Bodrum’da Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Çetinkaya: “CHP, Bodrum’da büyük bir fark atarak galip gelecek” dedi.

Ordering Cialis Bodrum Gündem/7 Ocak 2014

CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan chp bodrum gençlik kolları hedefine kitlendi (1)Yardımcısı Erhan Çetinkaya başta olmak üzere CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Gençlik Kolları Belde Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. “İddialıyız, partimize güveniyoruz” diyen Çetinkaya, “Cumhuriyet Halk Partisi 90 yıldır alnının teriyle, halkın gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiştir. Yatak odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan dört buçuk-beş milyon dolarlarla değil!” diye konuştu.

 “Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum’da büyük bir fark atarak Türkiye’de gündeme oturacak”

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Bodrum’a gelmekten ve CHP Bodrum Gençlik Kolları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:
vardenfil online chp bodrum gençlik kolları hedefine kitlendi (5)“Dört dönemdir CHP Gençlik Kolları MHK üyeliği yapmaktayım. Muğla’ya ve Bodrum’a geliş amacımız gençlik olarak yerel seçimlere hazır olduğumuzu göstermek. Bodrum’da yapmış olduğumuz değerlendirmelerde ve geçtiğimiz gün arkadaşlarımızın düzenlemiş olduğu ‘Bodrum Gençlik Kolları Gençlerle Buluşuyor’ etkinliğinde biz de orada bulunduk. Arkadaşlarımızın o heyecanına, o müthiş emeklerine ortak olduk, şahit olduk ve çok mutlu olduk. Muğla Gençlik Kollarım ile birlikte bugün Muğla’daydık. Muğla’da yolsuzluklar ile ilgili bir basın açıklaması yaptık, daha sonra belediye ziyaretinde bulunduk. Akabinde tekrardan Bodrum Gençlik Kollarımızla birlikte yerel seçimler öncesi bir toplantı yapıp, ‘yerel seçimlerle ilgili Bodrum Gençlik Kolları Bodrum’da neler yapacak?’, ‘ne tür etkinlikler düzenleyecek?’ ve ‘yerel süreçte gençlik kollarının ağırlığı ne noktada olacak’? bu konularla ilgili arkadaşlarla bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Buradan tüm Türkiye’ye Bodrum’a ve Muğla bölgesine seslenmek istiyoruz. Biz iddialıyız. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum’da büyük bir fark atarak Türkiye’de gündeme oturacak bir seçim sonucuyla, zaferle çıkacaktır buradan. Çünkü biz gençlik kollarımıza, adaylarımıza, örgütümüze ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne güveniyoruz.”

chp bodrum gençlik kolları hedefine kitlendi (3)“Alnımızın teriyle geldik, ayakkabı kutularından çıkanlarla değil”

“Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir partidir” Promethazine without prescription diyen Çetinkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi 90 yıldır alnının teriyle, halkın gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiştir. Yatak odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan dört buçuk-beş milyon dolarlarla değil! Kendi emeğiyle, iradesiyle ve ideolojisiyle bugün var olmakta ve bir 90 yıl daha, nice yıllar daha var olacak bir partidir, köklü bir partidir. Biz de bunun gençlik kolları olarak bu şanslı ve şerefli görevde hak ettiği konumda siyaset yapmaya devam edeceğiz.”

Düzenlenen toplantı gençlik kolları üyelerinin fikir alışverişlerinde bulunması ve seçim süresince yapılacak etkinliklerin değerlendirmesiyle devam etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.