Bodrum Gündem

Asım Başaran “Çözemediğin Foseptik Kokularını Laiklikle Örtme”…

12.01.2014
0
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Açılışta MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, isim vermeden Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum örgütüne yüklendi. get methotrexate

 Bodrum Gündem Haber

MHP Yalıkavak Belde Teşkilatı’nın açılışı yapılırken, Erdinç Kaya başkan olarak atandı. Başkan Mehmet Tosun, Bodrum için birlikte siyaset yapma çağrısını bir kez daha yineledi. MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, “Cumhuriyet de bizim, laiklik de bizim, İslam da bizim. Hepsi de güvencemiz altında” dedi.

MHP Yalıkavak Belde Teşkilatı’nın hizmet binası, Atatürk Meydanı bölgesinde açıldı. Açılışa MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve ekibi, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi ve de Yalıkavak Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Celal Yıldızhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP Yalıkavavak Belde Teşkilatı’nın yönetimine Erdinç Tekinkaya başkanlığında, Emin Kondakçı, Olcay Topçu, Sema Özarmağan, Recai Temur, Yaşar Mavili ve Muharrem Kök atandı.

Buy Cialis Professional “Var mısınız Buna?”

Başkan Mehmet Tosun açılışta Yalıkavaklılara hitaben yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde, bizim öncülüğümüzde, Milliyetçi Hareket Partisi’nde, hepinizi Bodrum’u yönetmeye davet ediyorum. Var mısınız buna?” dedi. Vatandaşlar bu soruya alkışlarla yanıt verdiler.

Başkan Mehmet Tosun, sıklıkla dile getirdiği davetini yineleyerek, “Hangi dünya görüşüne sahip olursanız olun, nereden Bodrum’a gelip yerleşirseniz yerleşin, artık Bodrum’da yaşayan herkes kardeşimizdir, bundan sonraki süreçte Bodrum Yarımadamızı birlikte yönetme kararlılığındayız ve sizleri siyaset yapmaya davet ediyoruz. Çünkü Bodrum Yarımadası çok özel bir yer, burada yaşayan insanlar da dünyanın en güzel insanları ve en özel insanları olduğunu düşünüyorum. Bu özel coğrafyayı, bu özel bölgeyi özel bir ekiple yönetme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Şu anda, her geçen gün partimize katılan arkadaşlarımızla, belediye başkanlarımızla, geçmiş dönemde siyaset yapmış arkadaşlarımızla, diğer siyasi partilerden bize omuz veren arkadaşlarımızla bir Bodrum fotoğrafı oluşturmaya gayret sarf ediyoruz. Ben şunun sözünü veriyorum arkadaşlar: 10 yıl boyunca, Konacık’ta yaptıklarımız, Bodrum Yarımadamızda yapacaklarımızın teminatıdır, fazla söze gerek yok.” dedi.

“Ayrımcılığın son bulduğu, Bodrum’un 50 yıl sonrasını 100 yıl sonrasını planlayan bir Bodrum Belediyesi göreceksiniz.” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Allah yolumuzu açık etsin.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Asım Başaran “Çözemediğin Foseptik Kokularını Laiklikle Örtme”… order Propranolol online

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, isim vermeden CHP’nin Atatürk’e ve Cumhuriyet’e sığındıklarını bir kez daha tekrarlayarak, “Sorunları ve çözüm önerilerini sorgulayın. Sizlere derlerse, ‘efendim sular kesilebilir, iki gün sonra gelir, elektrikler kesilebilir, üç gün sonra gelir ama laik Türkiye Cumhuriyet’i giderse bir daha geri gelmez’, siz de onlara şunu söyleyin: Arkadaşlar Cumhuriyet ve laiklik kıymetlidir, eğer siz çözemediğiniz fosseptik kokularının üzerine örtü olarak laikliği ve Cumhuriyet’i örterseniz, kabahatlerinizin üzerini laiklik ve Cumhuriyet örtüsüyle örtmeye kalkar iseniz, size bu milletin evlatları olarak, bu Cumhuriyet’i kuran insanların evlatları olarak deriz ki, ‘siz birçok yerde aynı şeyi yaptınız, arıtmalar yapmadınız, denizi kirlettiniz, millet sizden umudunu ve medetini kesti’. Cumhuriyet de bizim, laiklik de bizim, İslam da bizim. Hepsi de güvencemiz altında.”

Başkan Mehmet Tosun, açılış kurdelesini, belde büyüklerinden hanım bir vatandaşa kestirdi. Vatandaş kurdeleyi dualarla kesti.

“Halk Sizden Çok Memnun”

Açılışın ardından Yalıkavak Beldesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte vatandaşlarla da sohbet etti.

Bir vatandaşın sorusu üzerine Başkan Mehmet Tosun, sokak hayvanlarını rehabilite ederek kimliklendireceklerini ve sahiplenmek isteyenlere belirli bir prosedürle vereceklerini söyledi.

Başkan Mehmet Tosun’un sohbet ettiği vatandaşlar arasında “Güzel çalışmalarınızı duyduk, şansınız yüksek.” diyen de oldu, “Konacık’ta ev ararken dolaştım, hakikaten çok tebrik ederim, halk sizden çok memnun. Bizde hep eleştiriler söylenir, çalışanı da tebrik etmek lazım. Bakın ben sosyal demokratım ama sizi tebrik ediyorum. Neden… Çalışkanlığınızdan, dürüstlüğünüzden… İnşallah hep böyle gider. Bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var.” diyen de…

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.