Bodrum Gündem

Mandalina Festivalinde BİTEZ Fotoğrafları…

12.01.2014
0
A+
A-

Bitezli avukat Sabahattin Efe’nin  15 yaşından beri çektiği Bitez fotoğrafları  sergisi açılış töreni Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez tarafından belde halkının yoğun katılımı ile yapıldı.

cheap Tadalafil buy Colchicine Bodrum Gündem Haber order Nolvadex

Yerli ve yabancı turistlerinde büyük ilgi gösterdiği açılıştan sonra Bitez kültürüne katkıda bulunanlara plaket verildi, 26 adet renkli, 10 adet siyah beyaz fotoğrafın yer aldığı sergide ayrıca Bodrum mandalinası tarihi Aile Markaları kolleksiyonu büyük ilgi topladı.

Sabahattin Efe  törende yaptığı konuşmada ”  Turizmin geleceği,  çevrenin ve doğanın korunması ile sürdürülebilir.  Bu nedenle 15 yaşımdan beri çektiğim Bitez fotoğrafları ile   Bitez ‘in dünü ve bugününü arasındaki farkı gösteren  bir sergi açtım. Amacım doğaya saygının insan yaşamının olmazsa olmaz bir unsuru olduğunu göstermekti. Mandalina üreticisi bir aileden olmam nedeniyle çocukluğumda,  mandalin ağacının bakımı, sulanması, toplanması, İstanbul’a gidecek kasaların çakılması, üzerine marka vurulması gibi her safhasında çalıştım. Mandalina geliri ile üniversite okuyan son kuşaktan biri olarak bu değerli ürüne saygı ve sevgimden dolayı  topladığım 1940-1980 yılları arasında kullanılan Aile Markaları kolleksiyonuma sergide ayrıca bir stand hazırladım” dedi

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.