Bodrum Gündem

Yılın Yardım Meleği Zaliha Özgen “Dağlar Kızı Reyhan”

Yılın Yardım Meleği Zaliha Özgen “Dağlar Kızı Reyhan”
12.01.2014
0
A+
A-

Sahneleri 1984 yılında bırakarak Bodrum’un  Bitez Beldesi’ne yerleşen sanatçı Zaliha Özgen, yaklaşık 4 milyon lira değerindeki üç villa, arsa ve apart otelini Çağdaş Yaşamı Destekleme Dernreği’ne (ÇYDD) bağışlayınca ‘Yılın Yardım Meleği’ seçildi.

order Proscar Natrexone Buy cheap Baclofen 10 mg Bodrum Gündem Haber 12/01/2014

Bodrum Belediyesi ve Mandalina Festival Komitesi, geçen Cumhuriyet Bayramı’nda yaklaşık 4 milyon lira değerindeki üç villa, arsa ve apart otelini ÇYDD Bodrum Şubesi’ne bağışladığı için, söylediği ‘Dağları Kızı Reyhan’ isimli şarkısıyla ünlenen ve tanınan 72 yaşındaki Zaliha Özgen’i, ‘Yılın yardım meleği’ seçti. Zaliha Özgen’e ‘Yılın Yardım Meleği’ plaketi Trafo Kafeteryada düzenlenen törenle verildi. Törende gözyaşlarını tutamayan Zaliha Özgen, “Şimdiye kadar çok çocuk okuttum. Gücüm yettiğince sivil toplum örgütlerine ve eğitime destek vermeye çalışıyorum. Eğitime ihtiyacı olan sayısız evladımız var. Onlara elimden geldiğince, nefesim yettiğince sahip çıkmaya devam edeceğim. Bodrum’da bir öğrenci yurdunu da en kısa zamanda yaptıracağım. Yılın yardım meleği ödülü benim için gurur kaynağı oldu” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Ahmet Saraçbaşı dedi ki:

    Sayın Zaliha Özgen Hanım’ı kutluyorum. Kendisine saygılarımı sunuyorum.
    Sayın Fatih arkadaşım, kadının yaşı, erkeğin maaşı söylenmez ! 🙂
    Sevgiler………..

  2. Şehnaz dedi ki:

    Zaliha ÖZGEN hanımı kutluyorum. Yılın meleği ödülünü alırken trafoda birebir kendi zerafetine şahit oldum. Bir Bodrum ‘lu olarak meleğimizi tebrik ediyorum.