Bodrum Gündem

Başkan Tosun’un Hedefi “İklim Dostu Belediyecilik”

04.02.2014
0
A+
A-

Turgutreis ve Yalıkavak Sanayi Sitelerini gezen Başkan Tosun yoğun ilgiyle karşılanırken, kendi elektriğini üreten sanayi siteleri yapacaklarını söyledi.

Bodrum Gündem/3 Şubat 2014

Başkan Mehmet Tosun, Turgutreis ve Yalıkavak beldelerindeki sanayi sitelerini ziyaretinde esnafın ve vatandaşların yine yoğun ilgileriyle karşılaşandı. Başkan Mehmet Tosun Turgutreis iklim dostu belediyecilik hedefledi (45)Beldesi’nde, “Elektriğini bile kendi üreten bir sanayi sitesi kuracağız” purchase Disulfiram derken bir esnaf Konacığı kastederek, “Senden de Allah razı olsun ki o insanlara o güzel hizmetleri yapmışsın” dedi. İstanbul’dan Yalıkavak’a gelip yerleşen bir vatandaş ise, Başkan Mehmet Tosun’u örnek bir politikacı olarak gördüğünü söyledi. Başkan Mehmet Tosun’u sokaklarda gezerken gören vatandaşlar ise, balkonlarından “Yanınızdayız Başkanım, yalnız değilsiniz” diye seslendiler.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Turgutreis ve Yalıkavak beldelerinde, hem sanayi sitelerini hem de çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan Mehmet Tosun’un Turgutreis Beldesi’ndeki ziyaretlerine Demokrat Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın geçmiş dönem başkanlarından Beyler Koca’da katıldı.

iklim dostu belediyecilik hedefledi (15)“MHP’DE SİYASET YAPMAKTAN MEMNUNUZ”

Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, yerüstü ve yeraltı elektrik kablosu üreten bir esnafın ürettiği kabloları yakından inceledi. Başkan Mehmet Tosun’a, seçildikten sonra başka partiye geçip geçmeyeceğini soran, bu endişesini dile getiren esnafa, “2004’ten beri çeşitli partiler sürekli tekliflerde bulunuyorlar ama bizim hiçbir zaman öyle bir niyetimiz olmadı, Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaktan memnunuz” dedi. Bu cevap üzerine esnaf, “Yanınızdayız Başkanım, yalnız değilsiniz” diye karşılık verdi.

iklim dostu belediyecilik hedefledi (8)BALKONLARDAN DESTEK VERDİLER…

Turgutreis’te sanayi bölgesinde gezen Başkan Mehmet Tosun’u sokaklarda gören vatandaşlar, balkonlarından seslenerek şikâyet ve beklentilerini ilettiler. “Bak bu dükkânlarda birimiz sağlam değil, hepimizin beli kırık” diyen bir kadına, “İnşallah buraları hep düzenleyeceğiz, çalışır hâle getireceğiz” diyen Başkan Mehmet Tosun’a vatandaş, “Arkandayız arkanda…” diyerek karşılık verdi.

iklim dostu belediyecilik hedefledi (3)ELEKTRİĞİNİ KENDİ ÜRETECEK…

Turgutreisli esnaflar Aciclovir creme “Başkan’a Turgutreis’e ne yapacaksın diye sormayacaksın, Konacık’a yaptıklarına bakacaksın tamam. Yaşı genç, yolu çok uzun daha” derken Başkan Mehmet Tosun ise, projesi hazırlanan yeni sanayi sitesinden bahsederek, Fluoxetine price “Elektriğini bile kendi üreten bir sanayi sitesi kuracağız” sözünü verdi. Yalıkavak Sanayisi’nin Yarımada’nın kuzeyine hizmet verecek noktaya geleceğini söyleyen Başkan Mehmet Tosun, buradaki sanayi sitesini düzenledikten sonra Gündoğan ve Göltürkbükü’ndeki sanayicileri de burada toplayacaklarını belirtti.

iklim dostu belediyecilik hedefledi (5)“ÖRNEK POLİTİKACI”

Yalıkavak’taki sanayi sitesi ziyaret sırasında İstanbul’dan gelerek Yalıkavak’a yerleşen bir vatandaşla sohbet eden Başkan Mehmet Tosun’a vatandaş, “Konacık’ta neler yaptığınızı biliyoruz. Çizgilerle sınırlı kalmayıp, her yere gittiğinizi, deniziniz olmamasına rağmen, ne kadar az da olsa topladığınız paralarla neler yaptığınızı da biliyoruz. Dürüst olduğunuzu da biliyoruz” dedi.

Politikacılarda olması gereken özellikleri dile getirmekte zorlanan vatandaş, “Politikacıların daha şey gibi olmasını istiyoruz… Sizin gibi olmasını istiyoruz. Örnek olarak ben sizi görüyorum. Siyaseti seviyorum aslında ama baktığım zaman siyasetçilerin, politikacıların sadece o koltuk için yaşadıklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu. Başkan Mehmet Tosun ise, “Genel kanaat o biliyor musunuz? Biz de bunu değiştirmek için uğraşıyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Tosun ve ekibinin ziyaretleri hava karardıktan sonra da sürdü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.