Bodrum Gündem

“Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” BODRUM

“Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” BODRUM
04.02.2014
0
A+
A-

buy Combivent online “Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” Naltrexone no prescription

BODRUM

Turizmin can damarı Bodrum, İstanbul’da düzenlenen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndan “Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” ödülüyle döndü. Ödül, BOYTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a verildi.

generic Propranolol
Bodrum Gündem/3 Şubat 2014 

Turizm profesyonellerinin buluşma noktası 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bodrum standı bu yıl da ödülle taçlandırıldı. 30 Ocak – 2 Şubat 2014 bodruma ve kocadona turizmin gelismesine en uzun sure katki saglayan belde odulu (2)tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın son gününde düzenlenen ödül töreninde Bodrum’a “Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” ödülü verildi.

“BODRUM’UN TANITIMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın tarafından verilen ödülü Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon aldı.  Başkan Mehmet Kocadon, tanıtım faaliyetlerini arttırarak devam edeceklerini belirterek, “Bodrum’un tanıtımı için birçok fuara katılıyoruz, EMITT de bunlardan birisi. Bodrum’un tanıtımı için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

İki yıl üst üste EMITT’ten ödülle dönen Bodrum standı, geçtiğimiz yıl da en iyi stant ödülünü almıştı.

70 ülkeden 4500 katılımcının yer aldığı EMITT Fuarı, dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip. Fuarı, 2013 yılında Türkiye ve dünyadan 131 bin ziyaretçiyi ağırladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    BODRUM UZUN ZAMANDIR HEM TÜRK TURİZMİNİN GELİŞMESİNE HEMDE ÜLKEYE CİDDİ DÖVİZ GİRDİSİ SAĞLADI..AMA HAKETTİĞİ PARA TAHSİSİNİ ALAMADI..UMARIM MEHMET KOCADON BAŞKANIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YENİ KURULACAK HÜKÜMETLERDEN HAKKI OLAN KAYNAĞI ALIR..
    KOCADON DAN BEKLENTİMİZ BODRUM YARIM ADASIN DA RAYLI SİSTEMİN BİRAN ÖNCE PLANLANIP YARIM ADADAKİ BU DOLMUŞ YOĞUNLUĞUNA SON VERMESİDİR..RODOS DAKİ MODELİ BODRUM DA UYGULAMAYA SOKUP TURİZSLERİ YARIM ADAYA DAĞITIP,BU ŞEKİLDE GELİRLERİ DE YARIM ADAYA YAYMAK OLMALIDIR…TRAFİK NE KADAR RAHAT ÇALIŞIRSA HER YÖREYE TURİSTE GİDER PARA DA ..UMARIM BU TÜR PROJELER ÜZERİN DE ÇALIŞMA BAŞLATIR….!