Bodrum Gündem

Seçime Giriyorsa İyi Düşünmeli

11.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u seçim ofisinde ziyaret eden Türkiye Barolar Başkanı Metin Feyzioğlu internet yasası ile ilgili olarak “Bu yasayı sosyal paylaşım sitelerini çok iyi kullanana sayın Cumhurbaşkanının onaylayıp onaylamayacağını merakla bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı bu kadar sıklıkla kullandığı internet konusunda AB yasalarına aykırı bir yasayı onaylayacak ve birde seçime girecek olursa, o zaman bizde yurttaş olarak, O’na oy verip vermemeyi değerlendireceğiz” dedi.

Bodrum Gündem/9 Şubat 2014

Bodrum belediye başkanlığı için CHP’nin adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u 200 yıllık eski Yağhane’deki seçim ofisinde ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği 0902bod15Başkanı Metin Feyzioğlu’nu CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP yönetim kurulu üyeleri ve Mehmet Kocadon karşıladı. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ile birlikte Feyzioğlu’nun çocukluk arkadaşı Deniz Eyinç’de ziyaret sırasında hazır bulundular.

Seçim ofisinde Bodrum mandalinası ikram edilen FeyzioğLU yaklaşık 35 yıldır Bodrumlu olduğunu ve Bitez beldesindeki evine sık sık geldiğini belirterek “Seçimler öncesinde yıllar önceden tanıdığım sayın Kocadon’u ziyaret edip başarılar diledim. Ancak Bodrum’da seçim yanışına katılacak tüm adayları da teker teker ziyaret edip Bodrum ve bakir beldeler için ne yapacaklarını sorup öğreneceğim. Ancak Kocadon’u belediye başkanlığı yaptığı dönemlerden çok iyi tanıyorum. Bodrum’un son 4 yılını gördük, Kocadon Bodrum’u 4 yılda yeniden yarattı, kendisinden ve diğer başkanlardan ricam Bodrum’un rant uğruna yapılaşmaya yeniş düşürmesinler” dedi.

İSTEMEZÜKÇÜLERDEN DEĞİLİZ, YETERKİ DOĞRU KARAR VERİLSİN…

Feyzioğlu basın mensuplarının yeni internet yasası ile ilgili sorulara ise Türkiye’nin 2012’nin Aralık ayında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından tazminata mahkum edildiğini belirterek, yeni yasanın,  AİHM’nin 2012 yılında verdiği kararda tam ters olduğunun altını çizdi. Feyzioğlu “Biz her yasadan önce doğru bildiklerimizi söyledik. Asla İstemezük’çülerden olmadık. Doğruya doğru,  eksiğe eksik, yanlışa yanlış dedik. Çünkü bu yasanın yanlışlığı insanların haber ve bilgi alma özgürlüklerinin kısıtlanmasından kaynaklanıyor. Düşünün iki yıl boyunca sizin çocuğunuzun eşinizin girdiği tüm site ve arama motorları takip edilecek ve birileri yeri geldiğinde bunları kullanabilecek. Bizim internete nereye girdiğimizden kime ne? Yasaya göre 4 saat yasaklamanın ardından sulh mahkemeleri 24 saat içinde karar verecek. Yasa tersten çalışmaz, aksi olmalıydı yani. Önce yargı yasaklamaya karar vermeliydi, idare uygulamalıydı. TİB  başkanına bu iş bırakılarak idareye büyük yetki veriliyor. İdare kendisini eleştiren siteleri kapatacaktır, yasaklayacaktır demokrasilerde bu kabul edilemez.Bu çağdışı bir anlayış ve uygulamadır. buy doxycycline İnternete sansür uygulamasını, katılımcı demokrasiye aykırılığı yanında, başta AİHM ve ülkemizin taraf olduğu diğer uluslararası düzenlemelerde tanımlanmış olan ‘ifade özgürlüğüne de aykırı buluyorum” dedi.

metin feyzioglu ziyaret (9)KOCADONLARLA AİLECEK DOSTUZ…
Feyzioğlu, ziyarette bulunan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un kendisini Ankara’da ziyaret ettiğini belirterek, “Mahmut bey de Ankara’ya seçimlere geldiğinde, bana bir hayırlı olsun demek için uğramıştı. Biz tabi ailecek dostuz, öyle bakıyorum. Deniz Eyinç ile de çocukluk arkadaşıyız, kardeş gibiyizdir. Gençliğimiz birlikte geçti.” dedi.

BİZ AĞIR VASITA ŞOFÖRÜYÜZ…

Açıklamaların ardından Feyzioğlu’na üzerinde adının yazıldığı kalem hediye eden Kocadon ise Feyzioğlu’nun “Kocadon ustalık dönemine giriyor” şeklindeki esprili değerlendirmesine espri ile karşılık vererek; Xenical 120 mg “Aman başkanı aman ustalık mustalık istemez biz artık Ağır vasıta şoförü olduk. Ustalık kalsın, işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi. Kocadon Purchase Retin-A without prescription “Başta Bitez olmak üzere birçok beldemizi ve şehir merkezimizi her türlü yağmaya, talana ve ranta karşı koruyacağız. Bodrum’un tek katlı, iki katlı evleri ve mimarisini bu güne kadar korumayı başardık. Bundan sonrada Bodrum mandalinası, yöresel ürünleri ve değerleri ile dünya markası olmayı sürdürecek. Sayın Feyzioğlu’nun ziyaretleri ve değerlendirmeleri bizim için çok önemliydi” dedi.

CHP Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Feyzioğlu seçim ofisinden ayrıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.