Bodrum Gündem

Sadece Cumhuriyet’e 975 Ton Asfalt

15.02.2014
0
A+
A-

Order Kamagra online purchase Viagra online Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Cytotec cheap

Bodrum Gündem/14 Şubat 2014

İlk defa 18 yıl önce asfaltlanan, bugüne kadar sadece yama ve düzeltme çalışmaları yapılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bodrum Belediye severcan2Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik’ten bilgiler aldı. Teknik Koordinatörü Onur Çevik, Cumhuriyet Caddesi’ne toplam 975 ton (39 kamyon) asfalt döküldüğünü ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Onur Çevik’in verdiği bilgilere göre Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları şu şekilde;

Cumhuriyet Mahallesi, Giritli Mustafa Bey Caddesi’nde yıpranmış olan yola toplam 350 ton finişher ile asfalt döküm çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi’ne toplam 625 ton finişher ile asfalt döküldü, yağmur sonrası taşkınları önlemek amacıyla yol üzerinde belirlenen yerlere mazgallar yapıldı. Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi girişi ve avlusundaki çukurlar betonlama çalışmasıyla dolduruldu, okul içindeki tuvaletlerde sıva ve fayans çalışmaları yapıldı. Çarşı Mahallesi İskele Meydanı üzerinde bulunan çiçekliklerin etrafı mermerle çevrildi ve derz dolgusu çalışması yapıldı. Eski Çeşme Mahallesi Değirmenler Sokak’ta yağmur sonrası oluşan taşkınları önlemek amacıyla yağmur suyu için 500 lük 100 metre boru döşendi, gerekli yerlere mazgallar konuldu. Eski Çeşme Mahallesi Ergün Soykan Sokak’ta yağmursuyu hattı boru döşeme çalışması sonrası gerekli görülen yerlere mazgallar yapıldı. Akyarlar Beyaz Şehir Sitesi’nde, dere ıslah çalışmaları yapıldı. Dere yatağından 30 kamyon (40 ton) taş ve kaya çıkartılarak olumsuz görüntüye son verildi.”

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sezon başlamadan tüm altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlanacağı bilgisi verildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.