Bodrum Gündem

Çıplak Olmalıyız

Çıplak Olmalıyız
21.02.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, seçim sürecinden çıkan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yürütme Kurulu’nu, Ortakent-Yahşi’deki hizmet binasında ziyaret etti.

Bodrum Gündem/21 Şubat 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve aralarında Mustafa Paşalı, Remzi Güngör, Hülya Aşkın gibi mhp_bodrum_tursab (3)isimlerin de bulunduğu ekibiyle, Ortakent-Yahşi’deki TÜRSAB BYK’ye ziyarette bulundu. Seçim sürecinin sonucunda 6. kez yeniden başkan seçilen Sevinç Gökbel ve ekibine “hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Mehmet Tosun düşüncelerini anlattı. Gökbel ise, “Galiba bu seçimler, 2014 yılı, hepimizi eski parti taraftarlığımızdan kurtaracak. Siyaset o kadar yozlaştı ki…” şeklinde konuştu.

“Altında Eziliriz” Uyarısı

Başkan Mehmet Tosun, order Orlistat “Yeni bir bakış açısına ve değişime ihtiyaç var bence; çünkü biz bugüne kadar Bodrum’u alışılmış siyasi yöntemlerle ve alışılmış belediyecilik yöntemleriyle yönetmeye çalıştık. Şimdi zaten yeni bir dönem başlıyor, yeni bir yapı oluşuyor. Yapıyı eğer güçlü oluşturmazsak, bu yapının eksikliği altında hepimiz ezileceğiz.” dedi.

mhp_bodrum_tursab (2)Gökbel: “Çıplak Olmalıyız”

Gökbel ise, partizanca tavırlardan hep zarar görüldüğünü vurgulayarak, “Hepimizin var bir taraftarlığı, ‘bağnazlığı’ diyorum. Parti ayrımı yapmadan söylüyorum; hepimiz düne ait tortularımızla bugüne geldik. Ama o tortular bazen bize yarar getiriyor, bazen de zarar getiriyor. Galiba 2014 tüm dünyanın arınma yılı olacak. Fazlalıkları, kullanılmayanları rafa kaldıracağız. ‘Kral çıplak’ diyerek, hem kralı çıplak görmeliyiz hem biz de çıplak olmalıyız.” order tadalafil Propranolol 40mg dedi.

Yeni oluşan büyükşehir yapısına Bodrum’un adepte olmakta zorlanacağını anlatan Gökbel, esprili bir dille “Bodrum Cumhuriyeti’ne alışmışız, bu handikabı nasıl aşacağız bilmiyorum.” diye konuştu.

Başkan Mehmet Tosun ise sancılı bir süreç yaşanacağını belirterek, büyükşehir belediyesi için “Daha ortada belediye binası yok. Bir geçiş süreci yaşayacağız ve deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğiz her zaman olduğu gibi.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ali haydar dedi ki:

    sevinç gökbeldemi mhp ye geçmiş? bodrumda chp eriyormu ne?

  2. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    Bu dönemler de küsenler, bir de ayrılanlar hep kaybetmişlerdir..Siyaset İdealist yapılmıyorsa,kendi için siyaset yapılıyor demektir….Kendi için siyaset yapanların tipik kaçınılmaz davranışlarıdır bu olanlar..Sonuç olarak ” fazla saksı değiştiren çiçekler solmaya mahkumdurlar..”..!

  3. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    ALİ HAYDAR BEY,BEN GİDENLERİ SAYABİLİYORUM DA, GİDENLERİ GÖRÜPTE GELENLERİ SAYMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM…CHP ERİMİYOR BİLAKİS GÜÇLENİYOR…!