Bodrum Gündem

CHP İktidarını Hiçbir Şey Engelleyemeyecek (VİDEO HABER)

02.03.2014
0
A+
A-

Lasix online

Seçim ofisi açılışında Konacık halkına seslenen Başkan Mehmet Kocadon, “Demek ki artık yağmur, çamur, fırtına bizim Türkiye’de iktidara gelmemizi engelleyemeyecek. Sizler bunun en büyük göstergesisiniz.” dedi.

Bodrum Gündem/1 Mart 2014

Bodrum’un Konacık Beldesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimler için hazırladığı Konacık Belde Seçim Ofisi’nin açılışı yapıldı. Yağan yağmura rağmen açılışa Konacık Halkı chp konacik (14)büyük bir katılım gösterdi. 2014 yerel seçimleri süresince hizmet verecek olan CHP Konacık Seçim Ofisi’nin açılışında vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla törene katılırken, seçim ofisinin kırmızı-beyaz balonlarla ve CHP bayraklarıyla süslendiği görüldü. Seçim ofisine birlikte gelen Başkan Mehmet Kocadon ve Başkan Osman Gürün, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Açılışa, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ile birlikte Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, , Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, CHP Konacık Belde Başkanı Muharrem Göçmen, CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Kadın Kolları ile CHP Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

chp konacik (9)Başkan Kocadon: “Konacık’ın Kapılarını Daha Da Açacağız”
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon açılışta “En büyük başkan, bizim başkan” sloganlarıyla karşılandı, ardından konuşmasına başladı. Kocadon, “Öncelikle bu yağmurlu havada bizleri yalnız bırakmayan siz Konacık Halkına çok teşekkür ediyorum. Demek ki artık yağmur, çamur, fırtına, bizim Türkiye’de iktidara gelmemizi engelleyemeyecek. Sizler bunun en büyük göstergesisiniz. Gerçekten Bodrum Yarımadası’nda Konacık, çok güzel bir mozaiktir. Anadolu’nun her yerinden gelmiş kardeşlerimizin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bu Konacık’ın şimdi kapılarını daha da açacağız. Turizmde olsun, altyapıda olsun, ihtiyacı olan her şeyin altına artık Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte imza atacağız. Çünkü Konacık’ın Büyükşehir Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekiyor. Özellikle imar, tapu ve eksik olan Plan B online Altyapısının Tamamlanabilmesi İçin Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle El Ele Yürüyeceğiz.” Dedi.

buy Vermox online chp konacik (12)Başkan Gürün: “Bu İş Bitmiş, Seçim Kazanılmış”
Başkan Kocadon’dan sonra söz alan Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün “Öncelikle şu anda karşımda çok güzel bir manzara görüyorum, sizler kendinizi göremiyorsunuz ama buradan çok güzel, çok kalabalık ve rengârenk bir manzara var karşımda. Ben insanlara bakarken, gözlerine ve beden dillerine bakarım. Dolayısıyla görüyorum ki bu iş bitmiş, seçim kazanılmış.” şeklinde konuştu.  Konuşmasının devamında Gürün, 30 Mart’tan itibaren yürürlüğe girecek Büyükşehir Yasası’yla ilgili, hangi hizmetlerin büyükşehre geçtiğini, hangilerininse ilçe belediyelerinde kaldığını da açıklayıp, “Muğla’da en büyük hedefimiz 13+1’dir. Bunun olacağını da sizlerin gözlerinizden, buraya toplanmanızdan ve beden dilinizden anlayabiliyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Konacık Seçim Ofisi’nin açılışı, kırmızı kurdelenin kesilmesiyle birlikte sona erdi. Belediye Başkanları Kocadon ve Gürün, seçim bürosundan ayrılırken vatandaşlar ve partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.